Ammattijärjestöaktiivi valittiin vuoden työmieheksi Saarijärvellä

Tunnustus jaettiin vapunpäivänä jo 16. kerran.

Ammattijärjestöissä aktiivisesti toimiva Jarmo Nyrönen, 53, sai vapunpäivänä vuoden työmiehen arvonimen Saarijärvellä. Tunnustuksen myönsi jo 16. kerran SAK:n Suomenselän paikallisjärjestön hallitus ammattijärjestöjen esitysten perusteella. Nyrönen itse on toiminut SAK:n paikallisjärjestön puheenjohtajana vuodesta 2006.

Vuoden työmiehen valintakriteereitä ovat työhistoria, aktiivisuus ammattiliitossa, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, hyvä työmoraali ja myönteinen elämänasenne.

– Nöyränä ja kiitollisena otan tunnustuksen vastaan, sillä tiedän hyvin, millaiset työhistoriat ja taustat aiemmin valituilla on ollut, ollut, Nyrönen sanoi.

Nyrönen on toiminut aktiivisesti Kunta-alan ammattiliitto KTV:n ja Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n paikallisyhdistyksissä yhteensä parikymmentä vuotta. Hän työskentelee Saarijärven kaupungin palveluksessa kunnallistekniikkatyöntekijänä sekä kaksi päivää viikossa JHL:n pääluottamusmiehenä. Hänen työsuhteensa kaupungilla alkoi vuonna 1983.

– Haluan tehdä töitä yhteisen hyvän eteen ja auttaa heikompaa. Työntekijöiden edunvalvonta ja yhteiskuntapoliittinen vaikuttaminen kiinnostavat, Nyrönen kertoi.

Nyrösellä on nyt alkamassa uusi vaikuttajan rooli demareiden kaupunginvaltuutettuna. Aiemmin hän on toiminut kulttuurilautakunnan puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Kaupungin työntekijöiden pääluottamusmiehenä Nyrönen on seurannut Saarijärven päätöksentekoa. Viime vuoden hän kuului kaupungin johtoryhmään henkilöstön edustajana.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .