Antti Tuiskun fanit joutuivat haljun huijauksen uhreiksi – naiselle tuomittiin ehdollista vankeutta Jyväskylässä

Lippu Antti Tuiskun konserttiin 30 eurolla kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ja niin se olikin, joutuivat useat lippuhuijarin uhriksi joutuneet toteamaan erehdyttyään kaupoille parikymppisen naisen kanssa. Nainen tehtaili lukuisia vastaavia petoksia kesällä ja syksyllä 2016.

Hän vastasi internetin kauppapaikoille jätettyihin ostoilmoituksiin väittäen myynnissään olevan lippuja Tuiskun konsertin ohella Ruisrockiin, Summer up -festivaaleille sekä Suvi Teräsniskan konserttiin. Ostajat maksoivat sovitut summat naisen tilille, mutta jäivät ilman lippuja.

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi naisen lievien petosten ohella myös varkauksista, joita tämä oli tehnyt tunkeutumalla oppilaitoksiin Jyväskylässä. Mukanaan hän vei muun muassa lompakoita ja pienelektroniikkaa. Viime vuoden puolella nainen syyllistyi myös huumausainerikokseen pitämällä hallussaan huumaavia lääkeaineita.

Tuomioksi tuli 75 päivää ehdollista vankeutta, jonka lisäksi 22-vuotias nainen määrättiin valvontaan vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi. Nainen velvoitettiin maksamaan myös korvaukset aiheuttamistaan vahingoista.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .