Asiakkaan tuoma paketti veti myyjän sanattomaksi – katso kuva

Jyväskylässä Palokan Expertissä myyjänä työskentelevä Tommi Piirainen sai työpaikalleen tällä viikolla lähetyksen, joka veti miehen sanattomaksi.

Torstaina Piiraista nimittäin odotti työpaikallaan hänen nimellään varustettu kirjekuori, josta löytyi lämmin tervehdys asiakkaalta. Sisältä löytyi kudotut lapaset Expertin logolla ja väreillä.

Lämmin paketti oli tuotu liikkeeseen jo keskiviikkona, jolloin Piirainen oli itse viettämässä vapaapäivää. Paketin otti vastaan hänen työkaverinsa, joka puolestaan oli torstaina pois – joten lapasten tuojasta ei vielä torstaina ollut täyttä varmuutta.

– Jotain kai tehnyt oikein, kun asiakas oli tehnyt minulle näin upeat lapaset, Piirainen ihmetteli torstaina.

– Epäilen, että lapaset ovat naiselta, joka osti minulta viime viikolla kannettavan tietokoneen. Tein tietokoneeseen asennukset ja laitoin sen käyttövalmiiksi. Siitä on nähtävästi jäänyt hänelle hyvä mieli, Piirainen jatkoi hymyssä suin.

Piirainen oli paketin avattuaan kokeillut lapasia ja ne olivat kuin hänelle tehty.

– Totta kai aion näitä käyttää. Sydäntähän tällainen lämmittää, Piirainen totesi yhä häkeltyneenä.

Onko Sinua muistettu hyvästä palvelusta tai teosta vastaavalla tavalla? Vai oletko itse ilahduttanut kohtaamiasi henkilöitä jollain yllätyksellä? Kerro tarinasi meille sähköpostilla osoitteeseen verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Johtavat lääkärit kiristäisivät kokoontumisrajoituksia – "Nyt on menty yli sen rajan, missä kohtuudella voi olettaa tämän viruksen pysyvän aisoissa"

Hallitus kokoontuu tänään iltakouluun lomien jälkeen

Koulutyö alkaa monissa kouluissa tänään, ensimmäiset kiirehtivät opintielle jo eilen

Valtiovarainministeriön on määrä saada valmiiksi ehdotuksensa ensi vuoden budjetiksi – neuvotteluissa etsitty keinoja esimerkiksi vientiteollisuuden auttamiseksi

Jyväskyläläinen asianajaja Henry Saleva seurasi humalaista rekkakuskia yli 40 kauhuntäyteistä minuuttia: "Jos olisi osunut kohdalle, olisi varmasti ollut henki pois" – katso video heittelehtivästä rekasta

Opettajien lomautukset alkoivat Karstulassa ja jatkuvat syksymmällä – "Ensi vuoteen haemme muita säästöjä"

Kotijuhlat tulossa ja korona arveluttaa? – lue lääkäreiden ja viranomaisten ohjeet turvalliseen juhlintaan

Rivit, Raitti vai Sylit – nyt kysytään kaupunkilaisten mielipidettä Samulinniityn uudesta asuinalueesta

THL:n pääjohtaja: Maskisuositus julkaistaan torstaina – julkiset liikennevälineet erityishuomiona, suosituksesta tulossa alueellinen

Leivonmäkeläinen Helena Gyldén kohtasi Nelostiellä 2,7 promillen humalassa ajaneen rekkakuskin: "Löin jarrut pohjaan ja huudahdin, että herra jumala, nyt se kaatuu"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.