Auer vietti yhden yön Sepon kanssa

Anneli Auer lähetti maanantaina STT:lle sähköpostin, jossa hän kertoi tarkemmin suhteestaan "Seppo"-poliisiin.

Uusimmat paljastukset Anneli Aueriin liittyvässä murhatutkinnassa herättivät kysymyksen, rikkoiko peitepoliisi Seppo keskusrikospoliisin ohjeita.

Poliisijohto aikookin nyt selvittää, pitävätkö Auerin lausumat Sepon käyttäytymisestä paikkansa.

Auer kertoi Satakunnan Kansassa maanantaina, että heillä oli Sepon kanssa jonkinasteista intiimiä kanssakäymistä.

- Kyllä me pientä fyysistä toimintaa harrastimme, vaikka Seppo yritti jarrutella kuulemma sen takia, ettei ryssisi suhdetta. Suhteen aikana tuli kuitenkin todistetuksi, ettei Seppo ainakaan ole impotentti, Auer paljasti lehdessä.

Auer ei halunnut maanantaina täsmentää STT:lle, miten hänelle tarkemmin ottaen selvisi, ettei Sepon mieskunnossa ole vikaa. Auer kuitenkin valotti yleisemmin, millaista lähempää kanssakäymistä miehen kanssa oli ollut matkan varrella.

-Olemme suudelleet ja suukotelleet useasti. Yhden yön olemme nukkuneet yhdessä. Emme ole varsinaisesti olleet sukupuoliyhteydessä, mutta suhteeseen kuului myös fyysistä läheisyyttä, jota en halua sen yksityiskohtaisemmin täsmentää, Auer vastasi STT:lle sähköpostilla.

Auer vietti kertomansa mukaan lasten ja Sepon kanssa yhden yön hotellissa. Yksi lapsista nukkui samassa huoneessa hänen ja Sepon kanssa, kolme muuta olivat naapurihuoneessa.

-Meillä oli paidat ja alusvaatteet päällä. Seppo käyttäytyi kohtalaisen herrasmiesmäisesti, Auer kuvaili hotelliyön tapahtumia.

Anneli Auerin kertomat seikat ovat keskusrikospoliisin ohjeistuksen valossa hämmentäviä. KRP nimittäin ohjeisti peitepoliisia pitämään suhteen Auerin enemmän kaverillisena, ja seksuaalinen kanssakäyminen tämän kanssa oli kielletty.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.