Auto ajautui vastaantulevien kaistan yli, törmäsi betoniaitaan ja päätyi katolleen jalkakäytävälle Jyväskylässä – tokkurainen kuski huumetestiin

Henkilöauto päätyi katolleen kevyenliikenteenväylälle Keskussairaalantiellä Jyväskylässä, kun kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan. Onnettomuus tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vähän kello yhden jälkeen.

34-vuotias nainen ajoi Keskussairaalantietä sairaalalta keskustan suuntaan, kun hän Valajankadun risteyksen jälkeen ajautui vastaantulevien kaistalle. Auto törmäsi Rautpohjan tehtaan kohdalla olevaan betoniaitaan ja päätyi katolleen jalkakäytävälle, kertoo paloesimiehen sijainen Mikko Vanhanen Keski-Suomen pelastuslaitokselta.

Onnettomuushetkellä autossa oli lisäksi yksi miesmatkustaja. Kumpikaan autossa olleista ei loukkaantunut vakavasti.

Pelastuslaitos käänsi auton oikein päin, siirsi sen syrjään ja merkitsi sekä siisti lasinsirpaleet onnettomuuspaikalta. Vanhasen mukaan yöllä sattunut onnettomuus ei aiheuttanut suurta liikennehaittaa, mutta keräsi jonkin verran ihmisiä paikalle.

Poliisi puhallutti kuljettajan, ja puhalluskoe antoi tulokseksi nollat. Nainen oli kuitenkin tokkurainen ja hänen hallustaan löytyi huumausainerekvisiittaa, joten hänet toimitettiin verikokeeseen mahdollisen huumausaineen määrittämiseksi. Myös hänen kyydissään ollut mies toimitettiin ambulanssilla tarkastettavaksi.

Kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .