Auto valui naapurin pihaan ja törmäsi puuhun Petäjävedellä – vahvasti humaltunut kuski ei pystynyt puhaltamaan alkometriin

Poliisi selvitti torstaina erikoista tapahtumaketjua Petäjävedellä, jossa poliisin tehtäväksi tuli ratkoa, kuka ajoi autoa vai oliko sitä ajanut kukaan.

Tilanne sai alkunsa, kun naapurista valui auto talon pihaan ja törmäsi puuhun. Asiasta tehtiin ilmoitus ja paikalle saapui poliisi selvittämään tilannetta. Poliisi kirjasi tapahtuneen iltapäivälle kolmen jälkeen.

Poliisin tietojen mukaan kuljettaja oli jättänyt auton naapurin pihaan sammutettuna ja kärijarru päällä. Sillä aikaa, kun mies kävi talossa, auto lähti valumaan naapurin pihaan ja törmäsi puuhun. Autossa etupenkillä istui koko tämän ajan kyydissä ollut mies.

Kun auton kuljettaja tuli talosta takaisin, hän löysi autonsa naapurin pihasta.

Poliisille asiasta ilmoittanut kuitenkin kertoi, että törmäyksen jälkeen auton kuljettajan paikalta nousi ulos mies, joka oli niin päihtynyt, että jäi nojailemaan autoon pysyäkseen pystyssä.

Kuljettajaksi epäilty mies ei päihtymystilansa takia pystynyt puhaltamaan poliisin seulonta-alkometriin, joten hänen matkansa jatkui poliisin kanssa verikokeisiin.

Poliisi epäilee miestä muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta käsitellessän auton hallintalaitteita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.