Autoilija törmäsi pyöräilevään poikaan Äänekoskella – poliisi kaipaa havaintoja

Poliisi pyytää havaintoja liittyen tiistaina iltapäivällä neljän aikaan tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen, jossa autoilija törmäsi hiljaisella vauhdilla kevyenliikenteenväylällä ajaneen polkupyöräilijän perään. Myös auton kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan.

Poliisi sai tiistaina kello 16.35 ilmoituksen, jonka mukaan henkilöautoilija oli osunut yläkouluikäiseen polkupyörällä liikkeellä olleeseen poikaan Saarijärventien  ja Tervavuorentien risteyksessä.

Alustavien selvitysten mukaan poika oli ajanut pyörällään 13-tien vieressä kevyenliikenteenväylää Saarijärven suunnasta kohti Äänekoskea. Pyöräilijän tarkoituksena oli ylittää Saarijärventie ja ajaa Tervavuorentielle.

Pojan perässä tullut henkilöautoilija oli törmännyt pyörään, jolloin poika oli kaatunut ja satuttanut alaraajojaan. Punaista henkilöautoa ajanut mies oli pysähtynyt törmäyksen tapahduttua, keskustellut pyöräilijän kanssa ja kysellyt hänen vointiaan, mutta poistunut sen jälkeen paikalta.

Autoilijaa ei etsinnöistä huolimatta tavattu. Osallisena ollut henkilöauto oli väriltään punainen ja kuljettajana iäkkäämpi mieshenkilö. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Havainnoista tai osallisuudestaan voi ilmoittaa arkisin 8-16 välillä numeroon: 0295 448 415 tai Keski-Suomen alueen vihjepuhelimeen: 0295 414 811

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.