Autokauppias ryöstettiin pesäpallomailalla lyömällä

Tamperelaisen autoliikkeen toimitusjohtaja ryöstettiin torstaina 2. elokuuta aamulla kello 9 aikaan, kun hän oli tulossa töihin Automiehenkadulla Tampereella sijaitsevaan liikkeeseen.

Liikkeen pihassa oli odottamassa henkilöauto, jossa oli kaksi miestä. Toinen miehistä nousi autosta, tuli uhrin luokse ja löi häntä ainakin kaksi kertaa pesäpallomailalla vartaloon. Tekijä sai saaliikseen uhrin hallussa olleen pohjakassan, muutamia tuhansia euroja.

Tekijä nousi autoon ja kuljettaja kaasutti pois paikalta.

Poliisi löysi nopeasti ryöstössä käytetyn auton noin 400 metrin päästä liikkeestä Peltolamminkadun ja Säästäjänkadun risteyksestä. Tekijät olivat poistuneet paikalta todennäköisesti toisella autolla, eikä heitä ole toistaiseksi tavoitettu.

Ryöstössä käytetty auto on ruskea tai oranssi Ford Fiesta vuosimallia 2003.

Auto oli otettu luvatta käyttöön Tampereelta 20. heinäkuuta haltuun saaduilla avaimilla.

Rikoksesta epäilty pesäpallomailan käyttäjä on pituudeltaan 180-185 senttiä, hoikka ja noin 30-vuotias. Hänellä oli päässään keltainen lippalakki ja yllään ruskea huppari. Kuljettaja oli hoikkakasvoinen ja pituudeltaan noin 180-senttinen. Hänellä oli tummat lyhyet hiukset ja aurinkolasit.

Pirkanmaan poliisi pyytää ilmoittamaan autoa ja sillä liikkuneita miehiä koskevista havainnoista puhelinnumeroon 050-3954152.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.