Aww... Nyt on söpö mutta surullinen kuva – emonsa hylkäämä pöllönpoikanen pääsi pyyhekuivaukseen

Keskisuomalainen arpoo kuukausittain tuotepalkintoja kuvia lukijan kuvat -palstalle lähettäneiden kesken. Lisäksi arvoimme juhannuksen tienoilla kuvia lähettäneiden kesken kolme tuotepakettia.

Kesäkuun arvonnassa tuotepaketin voitti Janne Rummakko, joka kuvasi pyyhekuivaukseen ottamansa pöllönpoikasen mökillä Saarijärven Lannevedellä. Söpöön kuvaan liittyy hieman surullinen tarina.

"Pöllöemo on pesinyt mökin viereisessä puussa jo kymmeniä vuosia ja nyt ensimmäistä kertaa oli hylännyt toisen poikasensa. Poikanen oli jäänyt yksin grillikatokseen, josta se päätti jatkaa matkaa järvelle. Eihän noin pieni jaksanut lentää kuin jokusen metrin. Pöllö laskeutui veteen. Sehän olisi varmaan hukkunut, joten lähdin pelastamaan se kahlaamalla vedestä. Molemmat olimme tapahtuman jälkeen kylmissämme. Kuvassa pöllö on pyyhkeen alla odottamassa kuljetusta eläinten hoitokotiin, jossa se jatkaa elämäänsä. Noin pieni ei kuulemma olisi selviytynyt yksin", Rummakko kirjoittaa kuvan taustoista.

Juhannuskuvia lähettäneiden kesken tuotepaketit arvottiin Junnu Bärlundille Jyväskylästä, Miia Majurille Äänekoskelta ja Seppo Puuruselle Saarijärveltä.

Kaikki palkitut kuvat voi katsoa painamalla yläpuolella näkyvää kuvaa.

Palkinnot on postitettu voittajille.

Lähetä lukijan kuva tai uutiskuva

Keskisuomalaisen lukijan kuvat -palstalla julkaistaan harrastajakuvaajien valokuvia. Kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan verkossa, ja niitä poimitaan myös painetun lehden mielipidesivulle. Lähettäjien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Lisäksi Keskisuomalainen ja KSML.fi ottavat mielellään vastaan uutiskuvia ja -videoita ajankohtaisista aiheista, uutistapahtumista ja arjen sattumuksista. Maksamme julkaistuista uutiskuvista ja -videoista palkkion.

Voit lähettää kuvia ja videoita sähköpostilla osoitteeseen verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi. Tarkemmat ohjeet uutiskuvien lähettämisestä löytyvät täältä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .