Bussilla pääsee Valon kaupunki -iltoina maksutta

Uusien Linkki-kokeilijoiden houkuttelemiseksi Jyväskylän seudun joukkoliikenne tarjoaa maksuttomat ilta-ajan matkat 28.-30.9. vietettävän Valon kaupunki –tapahtuman aikaan. Ilman lippua pääsee matkustamaan torstai-, perjantai- ja lauantai-iltoina kello 18–24 kaikilla paikallisliikenteen linjoilla 1–39 (ei 13M) ja 42 sekä seutuliikenteen linjalla 41 Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa.

Joukkoliikenteen julkaiseman tiedotteen mukaan bussimatkustaminen on seudulla kasvussa. Tämän vuoden matkamäärät ovat jo 7 miljoonaa. Määrä ovat vuoteen kasvaneet tammi-elokuun aikana noin 8 prosenttia verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon. Linkeillä oli tehty reilut 320 000 matkaa edellisvuotta enemmän elokuun loppuun mennessä tänä vuonna.

Valon kaupunki -tapahtuman ennakoidaan lisäävän ruuhkia. Iltaliikenteen suosituimmille linjoille on varattu lisäkalustoa. Kuusi ylimääräistä Linkkiä on valmiina starttaamaan matkaan perjantaina 28.9. ja 29.9. lauantaina. Niillä helpotetaan tarpeen mukaan ruuhkia ja riennetään apuun, jos joku keskeisistä linjoista uhkaa jäädä pahasti aikatauluista jälkeen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .