EK:n pomo löi tienesteissä muut keskusjärjestöjohtajat

Jyri Häkämiehen verotettavat ansiotulot olivat noin 377 000 euroa.

Työmarkkinakeskusjärjestöjen johtajien tienestit kasvoivat viime vuonna melko maltillisesti.

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtajan Jyri Häkämiehen verotettavat ansiotulot kasvoivat toissa vuodesta 15 000 eurolla 377 000 euroon. Kasvua oli siis noin neljän prosentin verran.

Toimihenkilöitä edustavan STTK:n puheenjohtaja Antti Palola puolestaan ansaitsi 231 000 euroa. Ansiotulot kasvoivat toissa vuodesta 5 000 eurolla eli reilut kaksi prosenttia.

Korkeasti koulutettujen Akavan nokkamiehen Sture Fjäderin ansiotulot nousivat niin ikään jonkin verran. Hän ansaitsi viime vuonna 223 000 euroa, kun vuotta aiemmin summa oli 216 000 euroa.

SAK:n puheenjohtajan paikalta tänä vuonna eläköityneen Lauri Lylyn tienestit laskivat viime vuonna. Lylyn ansiotulot olivat 183 000 euroa, mikä on noin 8 000 euroa vähemmän kuin vuotta aiemmin. Laskua oli noin neljä prosenttia.

SAK:n uudeksi puheenjohtajaksi kesäkuussa valittu Jarkko Eloranta tienasi viime vuonna 137 000 euroa. Tulot nousivat parilla tonnilla edellisvuoteen nähden. Eloranta toimi aiemmin Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n puheenjohtajana.

Kuntatyönantajien työmarkkinajohtajan Markku Jalosen verotettavat ansiotulot olivat noin 165 000 euroa, jossa kasvua on toissa vuoteen nähden 1,9 prosenttia. Toissa vuonna ansiot olivat 162 000 euroa.

Pääomatuloja mainituista työmarkkinajohtajista oli viime vuonna vain Lylyllä, Palolalla ja Elorannalla. Lylyn pääomatulot olivat noin 4700 euroa, Palolan 4 300 euroa ja Elorannan vajaat 2 000 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Kotihoidossa ongelmat ovat yhtä polttavia kuin hoivakodeissa – työvoimapula voi pahentua, jos nykyiset hoitajat siirtyvät töihin hoivakoteihin

Eurojackpotista 44,6 miljoonaa euroa Norjaan – Jokerista miljoonavoitto Helsinkiin

Yön uutiskooste: USA:n media: Trump painosti Ukrainan presidenttiä tutkimaan Joe Bidenin ja tämän pojan toimia, Ilmastotoimet ovat rauhan rakentamista, muistuttaa YK:n rauhanpäivä

Jyväskyläläiset kahvilat kertovat nyt tarralla, kuinka suhtautuvat imettäjiin – "Tissin vilahdus kahvilassa on muka hirveää, mutta rannalla ok"

Kapuloita hakkereiden rattaisiin – Jyväskylän kaupunki otti käyttöön tekstiviestivahvistuksen

Uutissuomalainen: Ex-pääministeri Esko Aho arvostelee hallitusta 2 miljardin alijäämästä

Pohjavedet yhä matalalla monen kuivan vuoden jäljiltä – "Kaikki sateet ovat tervetulleita koko maassa"

Esko Aho varoittaa toistamasta Suomen taloudessa aiempia virheitä – "Elvytyksen aika ei ole nyt – voi käydä niin, että bensa on loppu, kun pitäisi painaa kaasua"

Luovutetun Karjalan kirkonkirjat ovat suvustaan kiinnostuneelle aarreaitta – 30 vuoden tallennusurakka eteni loppusuoralle

Viikonlopulle luvassa viileitä haravointikelejä – pilvisyyttä etenkin maan keski- ja länsiosissa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.