Ehdota: Kuka olisi paras valinta Vuoden keskisuomalaiseksi?

Sanomalehti Keskisuomalainen etsii jälleen Vuoden keskisuomalaista. Vuoden keskisuomalainen valitaan nyt viidennen kerran, ja tunnustuksen saa tänäkin vuonna maakunnan puolia pitävä henkilö.

Vuoden keskisuomalaiseksi valitaan henkilö, joka on omalla toiminnallaan osoittautunut esimerkilliseksi keskisuomalaiseksi. Hän voi olla kuka tahansa ikään, näköön tai titteleihin katsomatta – hän voi siis myös olla ihan tavallinen kansalainenkin. Ainoastaan työstä puolesta runsaasti esillä olevat poliitikot on rajattu pois kilpailusta.

Vuoden keskisuomalainen -tunnustuksen ovat saaneet toimittaja-kirjailija Aino Suhola, kulttuurimesenaatti Kauko Sorjonen, Toivolan Vanhan Pihan isäntä Margo Saxberg sekä erityisopettaja ja kirjailija Marja Korhonen.

Ehdota henkilöä mukaan kilpailuun

Omaa suosikkia Vuoden keskisuomalaiseksi 2015 voi ehdottaa sähköpostilla osoitteeseen verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi. Kirjoita viestiin ehdokkaasi nimi ja perustelut, miksi juuri hänet pitäisi valita tunnustuksen saajaksi.

Ehdotuksia otetaan vastaan keskiviikkoon 25. marraskuuta saakka.

Kymmenen eniten ehdotuksia saanutta jatkaa finaaliin. Heidän lisäksi Keskisuomalaisen toimituksen raati asettaa finaaliin toiset kymmenen henkilöä.

Näin ollen kilpailun toisessa vaiheessa joulukuussa äänestykseen osallistuu 20 finalistia, joiden joukosta lukijat äänestävät voittajan. Voittaja on selvillä ennen joulua.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .