Ekalle luokalle ehtii vielä ilmoittautua Jyväskylässä

Ekalle luokalle ehtii vielä ilmoittautua noin viikon ajan Jyväskylässä. Elokuussa koulun aloittavat vuonna 2010 tai sitä aikaisemmin syntyneet lapset, jotka eivät vielä ole aloittaneet koulunkäyntiään. Ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan 7.2. mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://wilma.jkl.fi.

Tulevien koulunsa aloittavien lasten huoltajat ovat saaneet kotiin kirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin ilmoittautumisen käytänteistä. Jyväskylän kaupungin kouluihin, Jyväskylän normaalikouluun, Jyväskylän kristilliseen kouluun ja Jyväskylän steinerkouluun ilmoittaudutaan samalla lomakkeella.

Jos kirjettä kotiin ei ole tullut, jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia tai lapsen koulunkäynnin järjestelyissä on kysyttävää, pyydetään ottamaan yhteyttä perusopetuksen palveluohjaukseen. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse 014 266 0180 tai sähköpostitse perusopetus.palveluohjaus@jkl.fi.

Jos huoltajien käytössä ei ole internet-yhteyttä, voi ilmoittautumisen tehdä lähimmällä alakoululla 7.2. mennessä koulun aukioloaikana. Oppilaslistat julkaistaan koulujen ovissa keskiviikkona 5.4.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .