Elinvoimaryhmä pystyyn tukemaan käytännön työtä Saarijärvellä

Perustettuun elinkeinopolittiseen neuvottelukuntaan kootaan Saarijärvellä eri alojen osaajia ja toimijoita. Neuvottelukunnan tavoitteena on varmistaa, että yrittäjien ja keskeisten sidosryhmien näkemykset välittyvät kaupungin elinkeinoryhmälle.

Noin kahdesti vuodessa kokoontuva neuvottelukunta osallistuu kaupungin elinvoimaohjelman toteuttamisen ohjaamiseen ja seuraamiseen. Se voi ottaa tarvittaessa myös kantaa elinkeinoelämää koskeviin hankkeisiin sekä arvioida hankkeiden yritysvaikutuksia. Neuvottelukunnan kokoontumiset ovat avoimia tilaisuuksia.

Maanantaina kaupunginhallitus valtuutti kaupunginjohtajan kutsumaan neuvottelukuntaan edustajat. Siihen on tarkoitus kutsua eri yhdistysten edustajien lisäksi muun muassa yrittäjien edustus. Kaupungin edustajina neuvottelukunnassa ovat hallituksen puheenjohtaja ja valtuuston puheenjohtaja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Lava-auto liukasteli katolleen ojaan yöllä Viitasaarella – sää on kylmenemään päin

Asukas sytytti tulipalon ilmeisesti tahallaan yöllä Leivonmäellä, kaksi ihmistä altistui savulle

Yön uutiskooste: Uusi koronavirus tappanut jo yhdeksän – leviämisestä varoitetaan, Israelin joukot ampuivat kolme uhkaavasti käyttäytynyttä palestiinalaista

Nuorisosäätiö vaatii entisiltä hallituksen jäseniltä jopa miljoonien korvauksia –  tuhansien nuorten tulevaisuus säätiön asunnoissa on edelleen vaakalaudalla

Uutisen takana: Tinder-rikollisuus saapui myös Keski-Suomeen – missä muualla vanhat miehet voisivat houkutella nuoria tyttöjä seksisuhteeseen?

Kommentti: Ottakaamme mallia kuljettaja Pynnöseltä

Vaajakosken supertutka käräyttänyt jo tuhansia ylinopeudesta – "Kyllähän se on paljon", myöntää poliisi, joka pohtii nyt, mitä asialle pitäisi tehdä

Hoitoalan opinnot eivät houkuta nuoria entiseen tapaan – sairaanhoitajaksi opiskeleva Otto Hyvärinen, 24, on kuitenkin tyytyväinen valintaansa: "Teen tärkeää työtä"

Selkeä sää lupaa pakkasia – Keski-Suomessa pakkasta voi olla kuusikin astetta

HS-gallup: Puolueiden kannatus näyttää vakiintuneen, perussuomalaiset edelleen ykkösenä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.