Elokuun lukijan kuva: Pirjo Käpylä ikuisti mettäsittiäisen lannanhaussa Uuraisilla

Pirjo Käpylä Uuraisilta kuvasi elokuun puolivälissä metsäsittiäisen lannanhaussa. Käpylän mukaan kuva on otettu mökkipihassa Sääkspääjärven rannalla. Käpylän ottama kuva voitti Keskisuomalaisen lukijoiden kuvien elokuun arvonnan.

– Huomasin metsäsittiäisen laskeutuvan pihapolulle ja minulla oli kamera lähellä, joten otin kuvan. Kuva on otettu järjestelmäkameralla, Käpylä kertoo.

Käpylä on koulutukseltaan biologi ja kertoo pitävänsä luontokuvauksesta.

– Hyönteiset ja hämähäkit kiehtovat minua. Erityisen kiinnostunut olen kuvaamaan jääriä. Erilaisilla luontokuvasivustoilla nuo kaikkein pienimmät ja luonnossa runsaslukuiset elämet eivät aina herätä ihmissä ihastuksen tunteita, kertoo Käpylä huomanneensa.

Käpylä haluaa kuvillaan korostaa sitä, että läheltäkin löytyy paljon mielenkiintoista kuvattavaa.

– Ei tarvitse mennä kuin omaan pihaan, niin aina tulee vastaan uutta ja kiinnostavaa, kunhan oppii oikein katsomaan, Käpylä kommentoi.

KSML.fi tarjoaa harrastajavalokuvaajille mahdollisuuden omien otostensa esittelyyn Lukijan kuvat -palstalla. Lukijan kuvia lähettäneiden kesken arvotaan kuukausittain palkinto.

Lukijan kuvien lisäksi KSML.fi ottaa vastaan myös lukijoiden uutiskuvia ja -videoita uutistapahtumista ja muista mielenkiintoisista sattumuksista. Maksamme palkkion julkaistuista uutiskuvista. Uutiskuvia voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi tai WhatsAppilla numeroon 050572573

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .