Ennätyksellisen 15,5 miljoonan euron lottovoiton napannut mies osti kupongin kauppareissullaan: "Eläkeläisistä oli jälleen mittavaa hyötyä"

Miehen markettireissu Lohjalla johti ennätykselliseen lottovoittoon.

Loton lauantai-illan arvonnassa löytyi täysosuma, joka johti historian suurimpaan yksittäiseen lottopottiin. Kupongin viimeisellä rivillä komeili ainoana valtakunnassa seitemän arvontanumeroa oikein, mikä johti 15,5 miljoonan euron jymypottiin. Veikkaus pääsi kuulemaan tuoreeltaan voittajan tunnelmia, kun tämä otti yhteyttä veikkauksen asiakaspalveluun. Voittaja oli edelleen äimistynyt voitosta.

– Tarkistin ja katsoin numeroita. Ja tarkistin. Ei sitä meinannut uskoa millään todeksi. Vaimolle sanoin, että tiedätkö mitä. Nyt osui toden teolla. Hän ei usko vieläkään voiton olevan totta, mies kertoi Veikkaukselle.

Voittorivi tehtiin Lohjalla Routionmäen Tarmo Lähikauppa MK Marketissa. Lottovoittajan mukaan eläkeläisryhmällä oli merkittävä rooli hänen saamassaan uskomattomassa voittopotissa.

– Olin ensin menossa ostamaan peliä ABC-huoltoasemalta, mutta onneksi siihen pihaan pamahti juuri ennen minua bussilastillinen eläkeläisiä. Ajattelin, että enpä nyt jaksa mennä pitkäksi aikaa jonottamaan ja ostin kupongin sitten myöhemmin kauppareissulla. Eläkeläisistä oli jälleen mittavaa hyötyä, voittaja nauraa.

Voittajan mukaan on vaikea uskoa, että näin iso potti voi osua juuri omalle kohdalle. Mies on lotonnut aiemminkin, mutta tähän saakka kohdalle on osunut vain joidenkin kymppien suuruisia voittoja. Voittaja epäileekin, että näin valtava voitto voi vaikuttaa jopa yöuniin.

– Toistaiseksi tuntuu siltä, että en oikein ymmärrä, miten iso raha tuo voitto on. Saa nähdä, että iskeekö se tajuntaan niin että menee unet. Ei tässä ole vielä ehtinyt miettiä, että mitä rahoilla voisi tehdä. Mahdollisuuksia tällainen varmasti avaa. Iso summa se on.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

IS: Lauantain ennätyksellisen lottopotin voittaja löytyi

Sijoitusammattilaisen vinkit loton ennätysmiljonäärille: Toimi näin rahojen kanssa

Historiallinen 15,5 miljoonan euron lottopotti yhdelle voittajalle – rivi pelattu Lohjalla