Ensimmäiset rattijuopot kiinni jo perjantaina aamulla

Perjantaiaamun ralliliikenteessä ovat jo jääneet kiinni ensimmäiset maistissa ajaneet. Poliisi puhallutti aamun aikana Muuramessa noin 300 autoilijaa, joiden joukosta tavattiin kaksi rattijuopumuksesta epäiltyä. Tämän lisäksi oli muutamia kuljettajia, jotka puhalsivat hieman alle rangaistavan promillerajan.

Liikkuvan poliisin Jyväskylän yksikön ylikomisario Veikko Stoltin mukaan poliisi valvoo nyt erityisen valppaasti kuskien ajokuntoa.

Torstai-illan ja yön aikana Jyväskylässä poliisi korjasi talteen 20 väsynyttä juhlijaa. Määrä ei normaalista viikonloppuyöstä juurikaan poikkea. Jyväskylän keskustassa oli paljon ihmisiä liikkeellä aamuyöhön saakka, mutta yleisilme oli poliisin mukaan rauhallinen .

Perjantai aamu on käynnistynyt poliisin mukaan "normaalissa" rallihengessä.

Ralliliikenne suuntautuu perjantaina Jämsään ja Lahteen.

- Kovasti on väkeä nyt liikkeellä Jämsän ja Lahden suuntaan, Liikkuvan poliisin Veikko Stolt sanoi aamulla kahdeksan jälkeen.

Stoltin mukaan liikennettä on nyt etenkin valtatiellä 9 Jyväskylästä Jämsään ja valtatiellä 24 Jämsästä Asikkalaan.

Liikenne vilkastuu Lahden ympäristössä päivän mittaan. Illalla puolestaan liikennettä odotetaan Nelostielle välille Heinola-Joutsa, tielle 410 Ositunkulma-Sysmä sekä tielle 413 Sysmä-Hartola.

Stoltin mukaan isoja kolareita ei torstaina tullut poliisin tietoon. Hänen mukaansa väkeä Laukaan suunnalla oli enemmän kuin aiemmin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.