FB-kommenttisi voi päätyä Amppareihin

Suomen suurin uutisotsikoita kokoava portaali Ampparit.com on alkanut julkaista sosiaalisen median suosituimpia otsikoita.

Amppareiden Sosiaalinen media -osioon kootaan sisältöä, josta tykätään ja jota jaetaan sosiaalisen media palveluissa kuten Facebookissa. Uutisten lisäksi SoMe-osiossa on mukana videoklippejä, valokuvia, sarjakuvia sekä verkkokauppojen ja markkinapaikkojen tarjontaa. Sisällön painopiste on Suomessa.

Amppareissa on lisäksi nähtävillä myös se, mitä ihmiset kommentoivat Facebookissa julkisesti jaettuihin linkkeihin. Kommentit löytyvät Amppareiden Facebook-osiosta pienellä puhekuplaikonilla merkittyinä.

- Erityisesti "Facebookin suosituimmat"-kategoriassa esiintyvät lukijoiden Facebook-kommentit ovat välillä hätkähdyttäviä. Jotkin kommentit ovat olleet hyvinkin railakkaita, aivan kuin ne olisi tarkoitettu yksityisesti vaikkapa hyvälle kaveriporukalle, ei koko internetille, Ampparit Oy:n toimitusjohtaja Petteri Hannonen kertoo.

- Tosin, osa ihmisistä ei välttämättä ole tietoisia siitä, että kommentit näkyvät avoimesti kaikille.

Hannonen kuvailee palvelua parhaimmillaan jopa maailmanlaajuiseksi tiedon levittämiseksi.

- Sosiaalisen median luonne, jossa jokin asia voi kulovalkean tavoin levitä hetkessä jopa ympäri maailmaa antoi meille kipinän kokeilla uutta näkökulmaa, tämän hetken kuumimpia juttuja, hän toteaa.

Ampparit.com on uutisportaali, joka kerää viikon aikana reilu 15 000 otsikkoa 240 eri lähteestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.