Finnair lähes hylkää Jyväskylän MM-rallin aikana: "Ei ongelma"

Lentoyhtiö keskittää lomakaudella koneita Euroopan-reiteille.

Finnair harventaa kesällä lentoja Helsinki–Jyväskylä-välillä, ja 11.7.–31.7. Helsingistä Jyväskylään lentää vain kello 23.40 lähtevä lento sunnuntaista torstaihin ja Jyväskylästä Helsinkiin kello 5.50 lähtevä lento maanantaista perjantaihin. Lomakauden "lentomotti" on voimassa Jyväskylän MM-ralliviikonloppuna 28.7.–31.7.

Lentämällä Jyväskylään mielivän rallituristin on siis lähdettävä Helsingistä viimeistään torstaina 28.7. kello 23.40 lähtevällä lennolla, joka on Jyväskylässä kello 0.25 perjantaina. Jyväskylän MM-ralleille lentovuorot eivät ole ongelma.

– Väki tulee Jyväskylään ennen perjantaita, koska kilpailu alkaa jo torstaina, ja maanantaiaamuna pääsee lentämällä Jyväskylästä Helsinkiin, lehdistöpäällikkö Terhi Heloaho kertoo.

Heloahon muistin mukaan viime vuosina MM-ralleihin ei ole tullut charter-lentoja.

Finnairin lauantaiaamun vuoro Jyväskylästä Helsinkiin menee tauolle juhannuksen jälkeen, ja tämä lento palaa aikatauluihin 20. elokuuta. Finnairin viestinnästä kerrotaan, että lomakaudella koneita keskitetään lyhyille Euroopan-lennoille. Jyväskylästä on tullut eri organisaatioilta kyselyjä harvennettuihin lentovuoroihin liittyen, mutta Finnair ei usko, että useammille vuoroille on kesällä tarpeeksi kysyntää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .