Finnair lähes hylkää Jyväskylän MM-rallin aikana: "Ei ongelma"

Lentoyhtiö keskittää lomakaudella koneita Euroopan-reiteille.

Finnair harventaa kesällä lentoja Helsinki–Jyväskylä-välillä, ja 11.7.–31.7. Helsingistä Jyväskylään lentää vain kello 23.40 lähtevä lento sunnuntaista torstaihin ja Jyväskylästä Helsinkiin kello 5.50 lähtevä lento maanantaista perjantaihin. Lomakauden "lentomotti" on voimassa Jyväskylän MM-ralliviikonloppuna 28.7.–31.7.

Lentämällä Jyväskylään mielivän rallituristin on siis lähdettävä Helsingistä viimeistään torstaina 28.7. kello 23.40 lähtevällä lennolla, joka on Jyväskylässä kello 0.25 perjantaina. Jyväskylän MM-ralleille lentovuorot eivät ole ongelma.

– Väki tulee Jyväskylään ennen perjantaita, koska kilpailu alkaa jo torstaina, ja maanantaiaamuna pääsee lentämällä Jyväskylästä Helsinkiin, lehdistöpäällikkö Terhi Heloaho kertoo.

Heloahon muistin mukaan viime vuosina MM-ralleihin ei ole tullut charter-lentoja.

Finnairin lauantaiaamun vuoro Jyväskylästä Helsinkiin menee tauolle juhannuksen jälkeen, ja tämä lento palaa aikatauluihin 20. elokuuta. Finnairin viestinnästä kerrotaan, että lomakaudella koneita keskitetään lyhyille Euroopan-lennoille. Jyväskylästä on tullut eri organisaatioilta kyselyjä harvennettuihin lentovuoroihin liittyen, mutta Finnair ei usko, että useammille vuoroille on kesällä tarpeeksi kysyntää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .