Firma: Turkisnainen vuokrasi Salon rikospaikan läheltä löytyneen auton

Toinen Salon rikospaikan läheltä löytynyt auto oli vuokrattu Herttoniemestä Helsingistä viime torstaina väärällä ajokortilla, kerrotaan auton vuokranneesta firmasta STT:lle. Vuokraaja oli noin 60-vuotias nainen, joka oli pukeutunut turkistyyppisiin asusteisiin.

STT:n haastattelema toimitusjohtaja sanoo ottaneensa itse vuokrausvarauksen vastaan puhelimitse. Puhelimessa oli suomalaiselta kuulostava nainen, joka halusi vuokrata auton päiväksi.

Toimitusjohtaja ei ollut läsnä, kun auto haettiin, vaan paikalla oli firman mekaanikko. Auton haki turkisnainen yksin. Varmuutta ei ole, oliko varauksen soittaja ja auton hakija sama nainen.

Yritys teki rikosilmoituksen viime viikonloppuna, kun autoa ei ollut palautettu perjantaina. Poliisilaitoksella oli huomattu, että ajokortti ei kuulunut auton vuokranneelle naiselle.

Salon Suomusjärvellä tapahtui tänä aamuna arvokuljetusauton epäilty törkeän ryöstön yritys.

Poliisi ei ole saanut epäiltyjä tekijöitä kiinni.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tuhatpäinen yleisö todisti 1941 saksalaissotilaiden hautajaisia Jyväskylässä: 1950–60-luvulla haudat yllättäen hävisivät – onko sinulla tietoja vainajien siirroista?

Petri Honkonen ottaa ärhäkkäästi kantaa sisäilmasta sairastuneiden puolesta: "Vähättelyn ja luulosairaiksi leimaamisen on loputtava"

Lapin-matkailun odotetaan kasvavan myös tänä talvena Thomas Cookin konkurssista huolimatta

Maksamaton vieras vietti aamupäivän sinnikkäästi jyväskyläläisen kahvilan sisätiloissa – henkilökunta nappasi siipeilijän lopulta nalkkiin

Opetusministeri Andersson Ylen Ykkösaamussa: Sitova mitoitus oppilashuoltoon tarkoitus saada tällä hallituskaudella

Metsästäjä losautti Päijänteeseen pudonnutta sorsaa veneestä – ei olisi kannattanut

Ruokalähetti voi joutua yrittäjäksi vasten tahtoaan – työministeri lupaa alustatyöntekijöille aiempaa paremmat oikeudet

Hävittäjät uusitaan, mutta pitääkö myös Hawkit päivittää? – Loikka harjoituskoneista uusiin hävittäjiin on pitkä

Jyväskylän AaltoAlvarin vastasauna on ollut kuukausia poissa käytöstä, eikä avaamisajankohdasta ole tietoa – Saunaseura huolestunut tilanteesta

Jorman tilaaman otsalampun laturi räjähti: "Se oli jumalaton pamaus" – Julkinen keskustelu turvallisuudesta sai pelastustoimen aloittamaan akkupalojen tilastoinnin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.