Gettomasa tarjoutui maksamaan Jyväskylästä puuttuvan katukoriskentän – kaupunginjohtaja Koiviston mukaan sellainen valmistuu vielä tämän kesän aikana

Jyväskyläläinen räpartisti Gettomasa, eli Aleksi Lehikoinen kuulutti maanantaina jälleen Facebookissa Jyväskylän alueen katukorismahdollisuuksien perään. Hän tarjoutui maksamaan kentän, mikäli hänelle annetaan tilinumero ja summa. Julkaisua kommentoi myös kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

– Jyväskylän kaupunki ja kaupunginjohtaja Timo Koivisto. Antakaa mulle tilinumero ja summa paljon pitää maksaa, että saadaan nyt se YKSI katukoriskenttä Jyväskylään. Semmoinen missä pohja on asfalttia (ei hiekkaa tai mitään tekonurmea) ja ympärillä ei ole jotain ihmeen minifutiskarsinaa tekemässä peleistä vaarallisia, Lehikoinen sanoo julkaisussaan.

 

Julkaisussa mainittu Koivisto kiirehti kommentoimaan, että koriskenttä on tulossa nopealla aikataululla.

– Uusi katukoriksenttä valmistuu käsittääkseni jo tämän kesän aikana. Sijainnista yms. kerrotaan melko pian, hän kertoo.

Artisti ja poliitikko kävivät Koiviston kommentin alla vielä jatkokeskustelua, jossa Lehikoinen ehdotti kaupungille mahdollista Kotalammen kentän parantamista täysikokoisilla koreilla. Kenttä olisi räppärin mukaan muutoin täydellinen, mutta sen korit ovat liian matalat, eivätkä säädettävissä.

– Täytyy selvittää, Koivisto totesi lyhyesti ja lupasi palata asiaan.

Keskustelua käyty jo yli vuoden ajan

Lehikoinen nosti ongelman esiin jo vuoden 2019 keväällä, jolloin hän voivotteli Keskisuomalaisen haastattelussa kaupungin huonoa kenttätilannetta. Koivisto otti tuolloin pyynnön huomioon, ja ilmoitti kesäkuussa 2019, että Jyväskylä on saamassa kaksi uutta koriskenttää.

Katukoripallokenttäprojekti on ilmeisesti nyt loppusuoralla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Korisväen ja Gettomasan toiveisiin vastaus – Jyväskylä saamassa kaksi uutta katukoriskenttää

Uutta levyä tekevä Gettomasa kehuu Jyväskylää: "Kaupungista puuttuu vain yksi asia"