Grilli syttyi palamaan Hesburgerissa Jyväskylässä – "Henkilökunta toimi hienosti"

Jyväskylässä Keljon kauppakeskuksessa sijaitsevassa Hesburger-ravintolassa syttyi lauantaina alkuillasta grilli palamaan. Suuremmankin onnettomuuden ainekset olivat ilmassa, mutta vahingoilta vältyttiin ravintolan työntekijöiden ripeän toiminnan ansiosta.

– Henkilökunta toimi tilanteessa oikein hienosti: he laittoivat sammutuspeitteen grillin päälle, mikä hidasti palon kehittymistä sen verran, ettei mitään pahempaa päässyt tapahtumaan, palomestari Tomi Jousmäki kehuu.

– Kärrättiin sitten grilli pihalle ja todettiin sen olevan käyttökelvoton. Että hampurilaisten myynti on siellä nyt keskeytynyt, kunnes saavat toimivan grillin, Jousmäki sanoo.

Hän epäilee, että grillissä ollut rasva oli syttynyt palamaan. Grillistä oli tullut pieniä liekkejä, mutta sammutuspeite oli imenyt lähes kaiken savun, eikä savuvahinkoja päässyt syntymään.

– Pientä rasvan käryä tuli ravintolaan, ei sen kummempaa. Palo ei myöskään vaikuttanut mitenkään kauppakeskuksen muiden liikkeiden toimintaan, Jousmäki kertoo.

Hänen mukaansa palosta ei koitunut merkittävää uhkaa ravintolassa olleille asiakkaille, henkilökunnalle eikä rakennukselle.

– Sen verran ripeästi olivat työntekijät huomanneet homman, Jousmäki kiittelee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Rakennustyömaan merikontin wc-tiloista nousi käryä Jyväskylässä – palokunta paikalle

Peräänajokolari Jyväskylän Keljossa aiheutti hetkellistä ruuhkautumista liikenteelle

Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle Jyväskylässä – tänä vuonna käytössä ennakkoilmoittautuminen

Mies vangittiin epäiltynä alaikäisiin poikiin kohdistuvista seksuaalirikoksista Helsingissä – tuomittu jo aiemmin vastaavista rikoksista

46-vuotias mies vangittiin epäiltynä alaikäisiin poikiin kohdistuvista seksuaalirikoksista Helsingissä

Uutiset kasvomaskisuosituksesta räjäyttivät kysynnän: maskit myytiin loppuun osasta apteekkeja – hintahaarukka 1–2 euroa

Ari Helmisen uutisanalyysi: Metsien mies Petri Honkonen teki palveluksen itselleen ja puolueelleen – lähti puheenjohtajakisaan

Euroopan koronatilanteen perusteella on todennäköisesti luvassa uusia rajoituksia maahantuloon Suomeen – vain kahdeksan Schengen-maata jää alle tartuntatapausten rajan

Päijänteen ja Keiteleen veneilijöille avautui reitti kohti Suomenlahtea – Kimolan kanavan kunnostus saatiin valmiiksi

Syntyykö Keski-Suomeen toukokuussa uusi ravikuninkaallinen? Henna Virkkuselta ilouutinen: "Hienoa saada varsa tuosta upeasta orista"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.