HJK:n ja HIFK:n kannattajien joukkotappelu sorakentällä: Mies pahoinpideltiin sairaalakuntoon

Tappelusta Kirkkonummella oli poliisin mukaan sovittu etukäteen.

Puolalainen noin 30-vuotias mies pahoinpideltiin lauantaina sairaalakuntoon helsinkiläisten jalkapallojoukkueiden HJK:n ja HIFK:n kannattajien joukkotappelussa Kirkkonummella Uudellamaalla, kertoo poliisi.

Miesporukka oli poliisin tietojen mukaan palaamassa joukkotappelusta, kun Kehä I:llä yhden miehen tila äkkiä huononi ja miehet soittivat hätäkeskukseen.

Mies loukkaantui poliisin mukaan vakavasti ja hänet vietiin sairaalaan. Hänellä ei ole enää hengenvaaraa. Puolalainen mies oli käymässä Suomessa. Muut autossa olleet miehet ovat suomalaisia, poliisi kertoo.

Poliisin tietojen mukaan useiden kymmenien osallistujien tappelu järjestettiin lauantaina päivällä Kirkkonummella Kiilatiellä sijaitsevalla sorakentällä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jyrki Kallion mukaan autossa olleita miehiä on kuultu, mutta he eivät ole halunneet kertoa tapahtumista.

– Ei ole selvinnyt yhtään mitään, Kallio sanoo.

 

Kaksi päivää ennen Stadin Derbyä

 

Poliisin mukaan joukkueiden kannattajat olivat sopineet tappelusta etukäteen. Tappelupäivänä lauantaina ei ollut ottelua, mutta HIFK ja HJK kohtasivat maanantaina Helsingin paikallispelissä, niin kutsutussa Stadin Derbyssä.

Poliisin mukaan epäillystä pahoinpitelijästä tai tappelun yksityiskohdista ei ole tietoa. Uhrin vammoista voi poliisin mukaan päätellä, että kyseessä on todennäköisesti ollut nyrkkitappelu.

– Kuvittelisin näin. Luulen, että mitään välineitä ei ole välttämättä käytetty.

Poliisi otti autossa olleet miehet aluksi kiinni, mutta heidät vapautettiin samana päivänä. Heitä ei ole poliisin mukaan enää syytä epäillä uhriin kohdistuneesta väkivallasta.

Poliisi pyytää vihjeitä tapahtumista osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi tai numeroon 0295 413 031.

Uusimmat

Kotimaa

Kirkkopuiston pysäköintilaitoksen rakennusluvat vetämään ensi viikolla – katso näyttävistä havainnekuvista, miten kiistelty parkkiluola muuttaa keskustaa

Sipilä: Keskusta maalattiin arvonurkkaan luottamusäänestyskeskustelun yhteydessä

Pääministeri Juha Sipilä Jyväskylässä: Keskusta maalattiin arvonurkkaan luottamusäänestyskeskustelun yhteydessä

Jäikö pakastin tyhjäksi kesän herkuista? – Paviljongilla järjestettäviltä Wemmin markkinoilta saa lähiruokaa ja käsitöitä

PAMin Ann Selin Ylellä: Kompromissi yrityksen koosta ei kelpaa irtisanomissuoja-asiassa

Merellä myrskyää, maalla kovimmat tuulet puhaltavat iltapäivällä

Jyväskylän Kauppakadulla väkivaltainen kahden miehen välienselvittely lauantaiyönä – nuorempi löi nyrkillä suoraan kasvoihin ja potkaisi maassa makaavaa päähän

Pelko saa kiinteistövälittäjät hiljenemään: asuntokäynneillä lähentelyä, koskettelua ja uhkailuja – Arveluttavimpiin kohteisiin mennään pareittain

KRP tutkii törkeästä rahanpesusta epäillyn yrityksen tiloja Turun saaristossa – apuna Merivartioston aluskalustoa ja "myös pientä lentotoimintaa"

Eurojackpotista 123 000 euron voitto Lempäälään – ensi viikolla potissa 38 miljoonaa euroa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.