HS: Brasiliassa suomalaissurmien pääepäilty pidätetty

Kolmen suomalaisen murhasta Brasiliassa epäilty mies on pidätetty. Hän jäi kiinni Sao Paulon kaupungissa, kertoo Helsingin Sanomat verkkosivuillaan. Se pohjaa tietonsa brasilialaisiin viestimiin.

Mies löydettiin vihjeen perusteella asunnosta suurkaupungin pohjoislaidalta. Hänellä oli hallussaan yli kymmenen suomalaisille uhreille kuulunutta luottokorttia.

Pidätetty mies on 58-vuotias ja ammatiltaan mekaanikko.

Poliisi on aiemmin ottanut kiinni toisen miehen, jonka epäillään avustaneen mekaanikkoa surmissa. Avustajaksi epäilty mies on 51-vuotias.

Suomalainen lääkäripariskunta ja heidän ystävänsä löydettiin joulukuun alussa ammuttuina sokeriruokopellon laidalta lähellä João Pessoan kaupunkia Brasilian itärannikolla. Surmat liittyvät suomalaisten talonmyyntihankkeeseen.

Uusimmat

Kotimaa

Yle: Poliisi kiinnittää tänä kesänä erityistä huomiota festivaalien turvatoimiin

Eurooppaan mahtuisi lisää vauvoja – Alhainen syntyvyys ei ole kuitenkaan suurin uhka talouskehitykselle

Punkkitautien määrä on moninkertaistunut, mutta hysteriaan ei ole syytä – "Yksi purema 50:stä johtaa todettavaan sairauteen"

Jo puolella Suomen lapsiperheistä on yksityinen sairauskuluvakuutus

Ovensuukyselyt povaavat Irlannin pääministeripuolueelle eurovaalivoittoa

Karannutta koiraa pyydystäneet ihmiset katkaisivat junaliikenteen Helsingissä – "Erittäin huono idea mennä junien sekaan juoksentelemaan"

Jännittävä lätkämatsi nostaa sydänpotilaiden verenpaineet kattoon – Keski-Suomen keskussairaalan päivystyksessä tärkeä peli voi näkyä yllättävällä tavalla

Päiväkodin johtaja sai kärsiä, kun jyväskyläläisäiti hermostui perheestä tehdystä lastensuojeluilmoituksesta – pikaistuksissa kirjoitetusta viestistä sakkoja

Kyllä tästä maisterille seppele syntyy – yliopiston promootion juhlallisuudet alkoivat

Vanhat koulurakennukset joutuivat jälleen ilkivallan kohteeksi Tikkakoskella – katso karut kuvat spraymaalilla sotketuista seinistä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.