HS: Puolustusvoimissa vakava kiusaamisepäily – ilmoituksia sekä esimiehiltä että työntekijöiltä

Puolustusvoimien Sotilaslääketieteen keskuksessa epäillään tapahtuneen vakavaa työpaikkakiusaamista, kertoo Helsingin Sanomat. Lehti kertoo työyhteisökonfliktin äityneen niin pahaksi, että apuun on pyydetty Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelutarkastaja.

HS:n tietojen mukaan ilmoituksia epäasiallisesta kohtelusta ovat tehneet sekä esimiehet että työntekijät. Keskuksen johdon kerrotaan puuttuneen ongelmaan jo vuoden 2017 lopulla ja useita kertoja viime vuoden aikana.

Keskuksen pyytämä työsuojelutarkastus tehtiin joulukuussa ja tarkastuskertomus valmistui HS:n mukaan tammi–helmikuun vaihteessa.

Sotilaslääketieteen keskus vastaa varusmiesten ja kantahenkilökunnan terveydenhuollosta. Sotilaslääketieteen keskus toimii 20 eri paikkakunnalla ja sillä on 380 työntekijää.

Uusimmat

Kotimaa

Multian kaavoitus ostetaan nyt Saarijärveltä

Jyväskylän yliopiston tutkimus osoittaa: Vieraslajit leviävät tehokkaimmin vaihtelevissa olosuhteissa, jyräävät tieltään ilmastonmuutokseen huonosti sopeutuvat alkuperäislajit

Konginkankaan hevosmaneesi odottaa enää ely-keskuksen tukipäätöstä

Pihtiputaan kunnanvaltuusto hyväksyi Niemenharjun matkailukeskuksen uudet yrittäjät – "Järjestely on kunnan ja veronmaksajien etu"

Ehdotus Karstulan rantakaavasta nähtäville – sisältää satoja uusia rakennuspaikkoja

Tuulivoimayhtiöt haluavat rakentaa Karstulaan isompia voimaloita – kunnanhallitus käynnisti kaavamuutoshankkeen

Karstula hakee uutta kunnanjohtajaa – hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Riikka Perkiö hoitaa virkaa väliaikaisesti

Joutsan valtuusto hyväksyi uuden sote-keskuksen suunnitelman

Perinteikäs helsinkiläisravintola Palace sai Michelin-tähden vuosikymmenten tauon jälkeen – Ask, Demo, Grön, Olo ja Ora säilyttivät omansa

Kuhmoisten erikoinen esikoinen vihittiin käyttöön ministeriseurassa: "Talosta tehtiin meidän kuhmoislaisten näköinen" – Katso kuvasarja

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.