HS-gallup: Miehet ajattelevat naisia useammin seksiä

Miesten ja naisten päässä pyörii päivän mittaan erilaisia ajatuksia. Helsingin Sanomien kyselyn mukaan miehet pohdiskelevat naisia useammin seksiä, raha-asioita, toimeentuloa ja harrastuksia. Moni mies vaivaa päätään myös eurokriisillä. Naisten mielen täyttää sen sijaan miehiä useammin perhe, omat vanhemmat, lapset, kotityöt ja kiire.

Kaksi kolmesta suomalaisesta ajattelee seksiä satunnaisesti päivän aikana. Monta kertaa seksi on mielessä joka seitsemännellä.

- Vain pieni osa seksuaalisuudesta ilmenee toimintana, suurin osa on korvien välissä, huomauttaa tutkimusprofessori Osmo Kontula Helsingin Sanomissa.

Läheisten ajatteleminen on suomalaisille yhteistä. Perhe, vanhemmat ja lapset ovat monilla mielessä useita kertoja päivässä.

Helsingin Sanomien TNS Gallupilla teettämään kyselyyn vastasi tuhat ihmistä. Virhemarginaali on noin kolme prosenttiyksikköä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä

Jyväskylän yliopistolla aavistuksen Itä-Suomen yliopistoa väljempi maskilinjaus – perjantaina saattaa tulla uusi ohjeistus

Hankasalmen uusi koulukeskus täyttää sekä opettajien että oppilaiden toiveet – "Niin ihana, että itkettää"

Jämsän koronapotilaat eivät altistaneet muita – ovatko tartunnat peräisin ulkomailta?

SAK:n jättävä Matti Huutola kaipaa tupoja ja konsensusta takaisin – "Suomi ei pärjää kuin sopimalla – selkävoittoja ei kannata hakea"

Gummeruksenkatu avataan jälleen liikenteelle – kaupunki kehottaa erityiseen varovaisuuteen tietyön kohdalla koulujen alettua

Muistokynttilät syttyivät Laukaan keskustassa, mutta poliisi ei vahvista kuolemaa – Naapurusto ihmettelee viranomaisten vaikenemista

Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.