Hallitusneuvottelut jatkuvat Smolnassa

Hallitusneuvotteluiden puheenjohtajakolmikko odottaa talousryhmän ensimmäistä säästöehdotusta pöydälleen tänä aamuna. Paketti sisältää karkeasti arvioiden neljän miljardin edestä leikkauksia.

Ehdotus lähtee seuraavaksi muiden ryhmien arvioitavaksi, ja se tuskin on vielä lopullinen versio.

Leikkaukset ovat osa taloussuunnitelmaa 10 miljardin euron kestävyysvajeen paikkaamiseksi. Pääosa sopeutuksista on tarkoitus tehdä pitkän aikavälin ja lyhyen aikavälin rakenteellisilla uudistuksilla.

Myös sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamista pohtivan työryhmän oli määrä saada luonnos valmiiksi myöhään eilen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Mänttä-Vilppulan kohutun lentokenttähankkeen sopimus herättää paljon kysymyksiä: "Ei tunnu olevan oikein päätä eikä häntää"

Kohu Mänttä-Vilppulan rakennushankkeesta ei näytä hätkäyttävän Tahkolla ja Luumäellä – "Ei ole ilmennyt mitään sellaista, mistä pitäisi olla huolestunut"

Kommentti: Repimisestä rakentamiseen

Kyyjärveläisen Ilpo Sääksjärven elämä on muuttumassa irtisanomisen seurauksena – "Olen miettinyt, millä tavalla työnantaja valitsee irtisanottavat"

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan Saarijärvellä – kuljettajaa ei löydetty

Yön uutiskooste: Oslossa ylipistosairaalan työntekijällä on todettu koronavirustartunta, Wall Streetilla heikoin viikko sitten vuoden 2008 finanssikriisin

Opettajankoulutukseen hakeville on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteinen soveltuvuuskoe – “Sukupuoli ei ole arviointikriteeri”

Ajatustyössä täytyy osata sanoa ei – keskitytkö oikeisiin asioihin?

Tiesitkö, että ilman karkauspäivää talvi osuisi ennen pitkää heinäkuulle? – Säynätsalolainen Hanne Hytönen täyttää tänään sekä 36 että 9 vuotta

Uutissuomalainen: Kaksi viidestä kannattaa alaikäisten turvapaikanhakijoiden ottamista Kreikan pakolaisleireiltä – kolmasosa vastustaa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.