Helmikuun lukijan kuva: Kuva ruusuista kuuraisen ikkunan takana on yhtä aikaa kylmä ja lämmin

Uuraislaisen Pirjo Käpylän kaunis kuva kesämökin kuuraisesta ikkunasta on arvottu Keskisuomalaisen helmikuun lukijan kuvaksi. Kuvaa voisi luonnehtia yhtä aikaa hyytäväksi, mutta tunnelmaltaan lämpimäksi.

Kuvassa kuuraisen ikkunan takana on kaksi ruusua ruukuissa. Ruusut ovat toki muovisia, sillä oikeat ruusut tuskin olisivat kestäneet pakkasia ohuen lasin takana.

Käpylä kertoo, että kuva on otettu kesämökillä Sääkspään rannalla.

– Otin kuvan kovilla pakkasilla tässä kuun lopulla. Silloin tuli kierrettyä paljon luonnossa kuvia ottamassa.

Käpylä ei suunnitellut kuvan ottoa sen koommin, vaan näki visuaalisen yksityiskohdan sattumalta.

Käpylä kuvailee luontoa paljon, onhan hän eläkkeelle jäänyt biologian opettaja. Suurimman osan työurastaan hän opetti biologiaa Uuraisten yläkoulussa.

KSML.fi tarjoaa harrastajavalokuvaajille mahdollisuuden omien otostensa esittelyyn Lukijan kuvat -palstalla. Lukijan kuvia lähettäneiden kesken arvotaan kuukausittain palkinto.

Lukijan kuvien lisäksi KSML.fi ottaa vastaan myös lukijoiden uutiskuvia ja -videoita uutistapahtumista ja muista mielenkiintoisista sattumuksista. Maksamme palkkion julkaistuista uutiskuvista. Uutiskuvia voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi tai WhatsAppilla numeroon 0505725731.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .