Helsingin Hietaniemen ranta jälleen auki – poliisi ei löytänyt alueelta aseistettua miestä

Helsingin Hietaniemen uimaranta on jälleen auki, kertoo Helsingin poliisi. Poliisi eristi alueen aiemmin tänään iltapäivällä sen jälkeen, kun hätäkeskus oli saanut hieman ennen kello 14 ilmoituksen rannalla olleesta miehestä, jolla oli mahdollisesti mukanaan ase. Alue oli eristettynä noin tunnin ajan.

Poliisi tarkasti alueen, mutta ei löytänyt aseistettua miestä, kertoo komisario Jarno Saarinen Helsingin poliisista STT:lle.

–  Poliisi etsi henkilöä, jolla yhden ilmoituksen mukaan nähtiin ase. Ei ollut varsinaisesti mitään uhkatilannetta, vaan yksi silminnäkijähavainto. Totta kai se lähdettiin selvittämään, Saarinen kertoo.

Paikalla olleista ihmisistä kukaan ei ollut nähnyt tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä, Saarinen lisää.

Hietaniemen alueella on turvallista liikkua, eikä todellista uhkaa ollut, Helsingin poliisi ilmoittaa myös Twitter-tilillään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tuoko avarampi magneettikuvauslaite apua ahtaanpaikankammoon? – Jyväskyläläinen lääkärikeskus hankki miljoonainvestoinnilla nykyaikaisen ja ekologisen laitteiston

Syksyn yo-kirjoitusten paras tulos Kempeleen lukiossa: abiturientti sai 8 laudaturia ja 2 eximiaa

Keski-Suomen Valokuituverkoille etsitään nyt ostajaa – kunnat kyyryssä velkataakan alla

Hoitajamitoituksen laskentatavalle pyyhkeitä lausuntokierroksella – "ei ole kaikilta osin ymmärretty, mitä ollaan säätämässä"

Joutsassa syttyi aamulla tulipalo rakennuksen tuulikaapista – "Kyseessä on ilmeisesti vapaa-ajan asunto, jossa ei ole ihmisiä paikalla"

Yön uutiskooste: Postin vuokratyövoiman käyttö tänään valtio-omistajan syynissä, Hovioikeus käsittelee viimeistä syytettä isossa jengijutussa

Jyväskylän keskustaan tulossa iso kulttuuriuudistus: "Käänteentekevin sitten Kävelykadun perustamisen"

Kalat saavat odottaa: Vesilain uudistus ei räjäytä patoja vielä vuosiin – Ministerin mukaan uudistus "ei ole helppo harjoitus"

Hovioikeus käsittelee viimeistä syytettä isossa jengijutussa, jota tutkitaan yhä KRP:ssä – kokonaisuus poiki United Brotherhoodin lakkauttamiseen tähtäävän kanteen

EIT:ltä tulossa ratkaisu tapauksessa, jossa mies tapettiin Irakissa – palauttiko Suomi miehen Irakiin väärin perustein?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.