Helsingin perussuomalaisille johtaja, Väätäinen tyrmää

Perussuomalaisten Helsingin piirin puheenjohtajaksi on valittu Arto Välikangas. Piirin syyskokous valitsi hänet johtoon yksimielisesti.

- On valitettavaa, että tietyt yhdistykset boikotoivat osallistumista tähän kokoukseen. Mutta sehän nyt ei muuta kokouksen laillisuutta millään tavalla, Välikangas sanoo.

Kokousta boikotoivat hänen mukaansa Kontulan, Kallion, Etelä-Helsingin ja Töölön kaupunginosayhdistykset.

Helsingin piirin puheenjohtajan paikalta kesällä erotettu kansanedustaja Juha Väätäinen sanoi aiemmin tänään STT:lle, että kokouksella ei ole mitään merkitystä.

- Suomessa on kokoontumisvapaus, he saavat pitää kokouksensa. Sinne ei mene kahdeksasta Helsingin piirin yhdistyksestä kuin muutama.

Perussuomalaisten Helsingin piirin puheenjohtajuudesta syntyi kiista, kun piirin puheenjohtaja Väätäinen sai elokuussa potkut luottamuspulaan vedoten ja hänen tilalleen valittiin varapuheenjohtaja Välikangas. Erottamisen kerrottiin johtuneen Väätäisen johtamistavasta ja luottamuspulasta. Hän on pitänyt potkujaan laittomina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Mopovandaalit iskivät nyt Kuokkalan yhtenäiskoulun tekonurmelle – "ei taida olla kypärän alla kovin paljon järkeä"

Itäsuomalaiselle leirintäalueyrittäjälle syytteet nuorten kesätyöntekijöiden seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ahdistelusta

Poliisihallitus löysi rahapelien ikärajavalvonnasta vakavia puutteita –  vain joka neljättä nuorta pyydettiin todistamaan ikänsä

Emeritusprofessori Haaviston rikosepäilystä: "Heittää varjon presidenttihaaveiden ylle"

Vastaava lääkäri: Korona nostaa taas päätään Keski-Suomessa, testimäärät Jyväskylässä jyrkässä nousussa – "Tällä viikolla tulee uusia tautitapauksia"

Raati testasi markkinoiden kuusi käsidesiä – voittaja erottui tuoksulla ja tuntumalla

Helsingin hovioikeus kovensi sarjahyväksikäyttäjän tuomiota – mies myi nuorille nuuskaa, jotta nämä suostuisivat seksuaalisiin puheisiin ja tekoihin

EU:n elpymisvälineen koko tai lainojen ja avustusten suhde ei muuttunut huippukokouksen alla – Marin Twitterissä: Ehdotuksessa askelia oikeaan suuntaan, mutta elpymisvälineessä vielä työtä

Oikeustieteellisiin opintoihin otetaan ilmoitettua enemmän opiskelijoita pisteytysvirheen takia

THL: Keski-Suomessa yksi uusi koronavirustartunta – pitkä nollaputki katkesi

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.