Helsingin poliisi pyytää havaintoja lasten ahdistelijasta

Helsingin poliisi pyytää havaintoja epäillyistä lasten ahdisteluista. Ilmoituksia on tullut poliisille muun muassa Munkkivuoresta, Oulunkylästä ja Pihlajamäestä. Poliisin mukaan noin 25–35-vuotias mies on lähestynyt noin 10-vuotiaita tyttöjä sukuelimet esillä. Hän on seuraillut tyttöjä ja jossain tapauksissa pyytänyt mukaansa. Tapahtumapaikkoina ovat olleet kadut ja puistot päiväsaikaan.

Poliisi kertoo miehen puhuneen murtaen suomea ja joitakin sanoja englantia. Tytöt ovat kertoneet, että mies on normaalivartaloinen, tummatukkainen, ihonväriltään vaaleanruskea ja että hänellä on tummaa partaa.

Poliisi pyytää vanhempia ja kouluja keskustelemaan aiheesta lasten kanssa ja neuvoo soittamaan ahdistelutilanteissa hälytysnumeroon 112.

Havainnoista voi soittaa poliisille numeroon 029 547 1612.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Valtiovarainministeriön tuore budjettiehdotus julkaistaan

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.