Helsingissä ryöstellyt kolmikko oli ollut asialla aiemminkin – myös edellisyönä

Jo lauantaina päivällä poliisille ilmoittautui kaksi samankaltaisen ryöstön uhriksi joutunutta ihmistä.

Poliisin tietoon on tullut useita ryöstöjä, joita epäilty kolmikko on tehnyt viime päivien aikana Helsingissä. Poliisi kertoi kolmikon käyneen useiden ihmisten kimppuun varhain lauantaina.

Poliisi kertoi lauantaina saaneensa ilmoituksen neljästä aamuöisestä ryöstöstä. Nyt tietoon tulleiden rikosten määrä on kasvanut.

Lauantaina aamuyöllä hieman ennen kolmen ja neljän välisenä aikana kolmikko ryösti teräaseita käyttäen neljä Kampin alueella yksin liikkunutta nuorta miestä. Miehiltä vietiin lompakoita ja puhelimia, ja osa sai teräaseesta lieviä vammoja. Teot eivät kuitenkaan rajoittuneet näihin.

Jo lauantaina päivällä poliisille ilmoittautui kaksi samankaltaisen ryöstön uhriksi joutunutta ihmistä. Myös nämä ryöstöt oli tehty Kampin alueella.

Poliisi epäilee kolmikon olleen asialla myös perjantaina aamuyöllä, kun uhri pahoinpideltiin nyrkein ja ryöstettiin Kaartinkaupungissa.

Poliisi pyytää, että mikäli ryöstäjien uhreja on lisää, he ottaisivat yhteyttä poliisiin sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 475 323.

Poliisi sai kolmikon kiinni lauantaiaamuna viiden aikaan. Heidät pidätettiin epäiltyinä törkeistä ryöstöistä. Kaikkia kolmea, vuonna 1996 syntyneitä pääkaupunkiseutulaisia miehiä, vaaditaan vangittavaksi käräjäoikeudessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ryöstelijäkolmikko liikkui viime yönä Helsingin keskustassa – uhkailivat teräaseilla