Henkilöauto ja rekka törmäsivät öisellä valtatiellä – mies kuoli

Yksi ihminen kuoli torstaina aamuyöllä liikenneonnettomuudessa Iisalmessa Pohjois-Savossa, kun henkilöauto ja rekka kolaroivat valtatie 5:llä.

Onnettomuudessa sai surmansa henkilöautoa kuljettanut mies. Hän oli autossa yksin. Rekan kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä.

Etelän suunnasta tulossa ollut henkilöauto törmäsi pelastuslaitoksen mukaan vastakkaiseen suuntaan ajaneen rekan perävaunuun. Onnettomuus tapahtui noin puoli neljältä aamulla.

Pelastuslaitoksen mukaan tienpinta oli onnettomuushetkellä jäinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Asiantuntija: Talven vaihteleva sää koettelee kukkineita kasveja, myös syksyn viljasato voi olla vaarassa

Media: PS-nuoret hylkäsivät puoluejohdon vaatiman sääntömuutoksen

Jyväskylän kaupunki salaa valtaosan Alvan myyntiä selvittäneestä konsulttisopimuksesta – "Kaupunki tuntuu toimineen tosi kevyillä perusteilla", arvioi tutkija

Mänttä-Vilppulan kohutun lentokenttähankkeen sopimus herättää paljon kysymyksiä: "Ei tunnu olevan oikein päätä eikä häntää"

Kohu Mänttä-Vilppulan rakennushankkeesta ei näytä hätkäyttävän Tahkolla ja Luumäellä – "Ei ole ilmennyt mitään sellaista, mistä pitäisi olla huolestunut"

Kommentti: Repimisestä rakentamiseen

Kyyjärveläisen Ilpo Sääksjärven elämä on muuttumassa irtisanomisen seurauksena – "Olen miettinyt, millä tavalla työnantaja valitsee irtisanottavat"

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan Saarijärvellä – kuljettajaa ei löydetty

Yön uutiskooste: Oslossa ylipistosairaalan työntekijällä on todettu koronavirustartunta, Wall Streetilla heikoin viikko sitten vuoden 2008 finanssikriisin

Opettajankoulutukseen hakeville on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteinen soveltuvuuskoe – “Sukupuoli ei ole arviointikriteeri”

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.