Henkilöauto paloi Palokan kauppakeskuksen parkkipaikalla – pelastuslaitos kiitti henkilökuntaa ripeydestä: "Muuten auto olisi palanut täysin"

Palokan kauppakeskuksen henkilökunta sai pelastuslaitokselta kiitokset ripeästä toiminnasta tiistaina aamupäivällä aloitettuaan nopeasti alkusammutuksen, kun henkilöauto syttyi yllättäen tulee kauppakeskuksen parkkipaikalla.

– Se oli hienoa toimintaa. Kolme Citymarketin työntekijää aloitti sammutuksen kahdella sammuttimella ja hillitsi näin paloa ennen kuin pelastuslaitos ehti paikalle. Siinä oli myös kauppakeskusten muiden liikkeiden henkilökuntaa auttamassa ja muun muassa ohjaamassa liikennettä, paloesimies Sami Huovila kertoi.

Nopeasta toiminnasta huolimatta henkilöauto paloi käyttökelvottomaan kuntoon. Huovilan mukaan näytti siltä, että palo olisi saattanut alkaa moottoritilasta.

– Savua oli ehtinyt levitä jo auton sisällekin, eikä olisi mennyt kauaakaan, kun auto olisi palanut kokonaan.

– Tässä olisi syytä varmasti muistuttaa, etteivät vanhemmat jättäisi lapsiaan autoon kaupassakäynnin ajaksi. Monihan saattaa tehdä sen, että jättää lapset autoon ja lukitsee ovet, Huovila sanoi.

Onnettomuus sattui aamupäivällä vähän kello 11:n jälkeen. Parkkipaikalla ei ollut juurikaan muita autoja, joten leviämisvaaraa ei ollut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Suomalainen avioituu yhä vanhempana – keuruulaisten Saukkosaarten 70 vuotta kestänyt liitto on Suomen pisimpiä: "Mitä enemmän ikää on karttunut, sitä tärkeämmäksi toinen on tullut"

Loviisan tulipalossa tuhoutui ravintola, viereiset puuaitat vain puolentoista metrin päässä

Kokoomuksen puoluejohto kokoontuu tänään Turussa

Sorsastus ja karhun metsästys alkavat – Metsästäjien odotukset kaudelle korkealla

Opiskelija-asunto tuhoutui Helsingin Mellunmäessä – "Villi veikkaus syttymissyystä"

Presidentti Niinistö puhuu suurlähettiläille Helsingissä

Helsingin Sanomien toimittaja ja KRP mittelevät korkeimmassa oikeudessa siitä, saako poliisi tutkia toimittajan työvälineitä

Pohjoismaiden pääministerit kartoittavat keskinäistä yhteistyötä ja maailman uhkia Islannissa

Rajuja ukkosia valtaosassa maata, sää melko lämmintä

Koulurauha julistetaan tänään Kajaanissa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.