Henkilöauto paloi Palokan kauppakeskuksen parkkipaikalla – pelastuslaitos kiitti henkilökuntaa ripeydestä: "Muuten auto olisi palanut täysin"

Palokan kauppakeskuksen henkilökunta sai pelastuslaitokselta kiitokset ripeästä toiminnasta tiistaina aamupäivällä aloitettuaan nopeasti alkusammutuksen, kun henkilöauto syttyi yllättäen tulee kauppakeskuksen parkkipaikalla.

– Se oli hienoa toimintaa. Kolme Citymarketin työntekijää aloitti sammutuksen kahdella sammuttimella ja hillitsi näin paloa ennen kuin pelastuslaitos ehti paikalle. Siinä oli myös kauppakeskusten muiden liikkeiden henkilökuntaa auttamassa ja muun muassa ohjaamassa liikennettä, paloesimies Sami Huovila kertoi.

Nopeasta toiminnasta huolimatta henkilöauto paloi käyttökelvottomaan kuntoon. Huovilan mukaan näytti siltä, että palo olisi saattanut alkaa moottoritilasta.

– Savua oli ehtinyt levitä jo auton sisällekin, eikä olisi mennyt kauaakaan, kun auto olisi palanut kokonaan.

– Tässä olisi syytä varmasti muistuttaa, etteivät vanhemmat jättäisi lapsiaan autoon kaupassakäynnin ajaksi. Monihan saattaa tehdä sen, että jättää lapset autoon ja lukitsee ovet, Huovila sanoi.

Onnettomuus sattui aamupäivällä vähän kello 11:n jälkeen. Parkkipaikalla ei ollut juurikaan muita autoja, joten leviämisvaaraa ei ollut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Lännen Media: Iltakoulussa keskusteltiin al-Holin orvoista eikä linjattu, keitä olisi tarkoitus kotiuttaa

Yön uutiskooste: Lähes koko maassa sadetta ja lämpötilat nollassa, Uhmaikäistä ei saa jättää yksin suuttumuksensa kanssa

Poliisi ei ehdi joka paikkaan yhtä nopeasti, toimintavalmiusajoissa on isoja eroja Keski-Suomessa – katso kuntakohtainen vertailu

Kinnulassa poliisia joutuu odottamaan yli 48 minuuttia – "Tuntuu siltä, että poliisi soitetaan vasta äärimmäisen hädän tullen"

Onko tässä ratkaisu pienten lasten verkossa roikkumiseen? – Kello-puhelinten suosio yllätti kaupankin

Muuramen kiuasmiljonäärin luvattomasta jättilaiturista syttyi riita Ristiinassa – syyttää vesialueen omistajaa ahneudesta

Lahdessa sukeltajat etsivät öisestä lammesta miestä, joka oli aikaisemmin ilmoittanut veteen vajonneesta koirasta

Lähes koko maassa voi odottaa jonkinlaista sadetta ja lämpötilat pyörivät nollassa

Takaisinperinnät tulevat usein yllätyksenä – "Tuki voidaan periä takaisin enintään 20 vuoden kuluessa hankkeen päättymisestä"

Uhmaikäisen vanhempi, hengitä syvään – tunteet tarttuvat puolin ja toisin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.