Hevonen sinkoutui kuljetuskärrystä ulos – Ysitie 40 minuuttia poikki Jämsässä

Hevosenkuljetusvaunu irtosi vetoautosta Ysitiellä Jämsässä sunnuntaina hieman ennen kello kolmea iltapäivällä. Irronnut kuljetusvaunu kaatui kyljelleen, hevonen sinkoutui törmäyksen voimasta ulos kuljetusvaunusta ja loukkaantui vakavasti. Eläin jouduttiin lopettamaan onnettomuuspaikalla.

Onnettomuus sattui Valkeejärven eteläosassa, Kulta-kioskin pysähdyspaikan kohdalla. Ysitie suljettiin onnettomuuden takia liikenteeltä, joka ohjattiin kulkemaan Valkeejärvensivua ja Eväjärventitä pitkin.

– Kiertotie oli hyvä ja sujuva. Sen jälkeen, kun liikenne saatiin ohjattua sinne, ei tilanteesta aiheutunut enää merkittävää haittaa liikenteelle, päivystävä palomestari Sami Sauvala kertoi.

Kuljetusvaunu ja vetoauto eivät törmänneet mihinkään, joten onnettomuudessa vältyttiin ihmisten loukkaantumisilta. Kuolleen hevosen taustoista ei ole tässä vaiheessa tarkempia tietoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Sirpa ja Anneli muuttivat Espoosta pohjoiseen Keski-Suomeen – pankki sanoi kaksi kertaa ei, mutta nyt kaksikko pyörittää lämpöä ja raikkautta huokuvaa taidehotellia Pihtiputaalla

Yön uutiskooste: suolistosyövät yleistyvät, kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain, Bayern murjoi Barcelonan Mestarien Liigassa

Verkkojätti Amazon on ollut koronakriisin voittaja, mutta tutkija näkee uhkia senkin ympärillä – "Miten käy, jos seuraava katastrofi tapahtuu internetissä?"

Ari Helmisen uutisanalyysi: Korona latistaa SDP:n, keskustan ja kokoomuksen kokousten tunnelman – ja hillitsee pitkien puukkojen yötä

Kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain – poliisi kaipaa tietoja yhteensä yli 400 kadonneesta

Suolistosyövät yleistyvät – nuorimmat sairastuneet ovat alle nelikymppisiä

Eurojackpotin potti nousee 22 miljoonaan euroon

Jämsän Vilja Rockissa osattiin ottaa korona huomioon: paikalla olleiden mukaan festaria olisi vaikea hoitaa paremmin – katso kuvasarja!

16-vuotias tyttö riehui vasaran kanssa nuorisokodissa ja yritti ryöstää miehen puukolla uhaten kadulla Jyväskylässä –  tuomittiin ehdollista vankeutta

STM on tehnyt arviolta 100 miljoonan euron esityksen suojavarusteiden hankinnasta Huoltovarmuuskeskukselle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.