Himoksen kaavapäätös poiki valituksen hiihtokeskukselta – lue yrittäjien kipakka mielipidekirjoitus kokonaisuudessaan tästä

Keskisuomalainen kertoi tiistaina, että Himos-Yhtiöt Oy aikoo valittaa Jämsän Himoksen osayleiskaavasta Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen.

Tieto oli peräisin omistajayrittäjien Päivi Kuokkasen ja Juhani Ojalan mielipidekirjoituksesta, jonka he toimittivat Keskisuomalaiselle tiistaina.

Yhtiön mukaan valtuuston päätös estää laskettelukeskuksen kasvua, laskee maan arvon sekä mitätöi kaupungin ja yhtiön välisen maanvuokrasopimuksen tarkoituksen.

 

– Himos-Yhtiöt Oy:n etujen puolustamiseksi meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jättää kaavasta valitus, mikä sinällään on todella valitettavaa. Kenen etuja olisi loukannut, että nyt hyväksytty kaava olisi vastaehdotuksen mukaan valmisteltu uudelleen jakamalla se kahteen osaan ja hyväksymällä tässä vaiheessa muut kuin rinneyhtiön maa-alueet? Ei kenenkään, yrittäjät kirjoittavat.

– Meitä hiihtokeskuksen yrittäjiä syytettiin valtuuston kokouksessa useammalta taholta totuudenvastaisesti ja kovasanaisesti, että emme neuvottele vaan kiukuttelemme kuin kakarat.

Mielipidekirjoitus julkaistiin kokonaisuudessaan keskiviikon lehdessä. Lue koko mielipidekirjoitus tästä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .