Hotellin tulipalon tutkinta Hämeessä tyssäsi epäillyn puuttumiseen

Paloa on tutkittu tuhotyönä, sillä hotellin ikkuna oli rikottu ja melkein heti sen jälkeen hotellissa syttyi tulipalo.

Hämeen poliisi keskeyttää Asikkalassa hotelli Tallukan tulipalon tutkinnan. Syynä on se, ettei poliisilla ole tiedossa epäiltyä.

Poliisi kertoo, että paikalta on otettu näyte, josta on saatu dna-tunniste. Sen jättäjän henkilöllisyys on kuitenkin pimennossa. Poliisi aikoo jatkaa esitutkintaa, jos henkilöllisyys selviää tai muuten tulee edellytyksiä tutkintaan.

Hälytys tulipalosta tuli 12. joulukuuta yöllä. Paloa on tutkittu tuhotyönä, sillä hotellin ikkuna oli rikottu ja melkein heti sen jälkeen hotellissa syttyi tulipalo. Palo aiheutti laajat savuvahingot. Keskusrikospoliisin laboratoriotutkimusten tulosten mukaan paikalta otetuissa näytteissä oli jäänteitä palavasta nesteestä.

Tallukkaan oltiin joulukuussa avaamassa vastaanottokeskusta.

Tutkinnan aikana poliisi otti kiinni ja kuulusteli yhtä miestä rikoksesta epäiltynä. Mies oli poliisin mukaan noin päivää ennen paloa soittanut hätäkeskukseen ja uhannut sytyttää hotellissa palon. Esitutkinnassa kuitenkin selvisi, ettei ollut todennäköisiä syitä epäillä miestä teosta.

Poliisi kaipaa yhä vihjeitä palosta. Niitä voi ilmoittaa osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai numeroon 0295 414 222.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Lojuuko pyöräsi parkissa? Kannattaa käydä hakemassa talteen – Jyväskylä siivoaa hylätyt pyörät keskustan parkeista marraskuun alussa

Vinkki linnunruokapöntössä olleesta huumekätköstä johti poliisin "harvinaisen suuren" nettihuumekaupan jäljille – pääepäillyiltä löytyi rynnäkkökivääreitä ja käsikranaatteja

Keski-Suomen keskussairaalassa kuohuu – kymmenet ylilääkärit harkinneet irtisanoutumista: "Homma on täysin hukassa ja Novaan siirtymisestä on tulossa täydellinen katastrofi"

Kaksi 17-vuotiasta tyttöä kuoli ja yksi samanikäinen loukkaantui vakavasti henkilöauton ulosajossa Jalasjärvellä – kuljettajalla ajokortti

Yön uutiskooste: Hallitus korottaa kaivosyhtiöiden vakuusmaksuja, USA painostaa Turkkia lopettamaan hyökkäyksensä kurdeja vastaan, Suomi äänesti EU:sta 25 vuotta sitten

Yöhön venyneissä brexit-neuvotteluissa ei läpimurtoa – neuvotteluja jatketaan

Tarkkana asuntokaupoilla: Yhä useampi taloyhtiö ei salli lyhytaikaista vuokrausta tai liian nuoria asukkaita

Hallitus aikoo korottaa kaivostoiminnan haittoja korvaavia vakuusmaksuja, sanoo elinkeinoministeri Kulmuni

THL: Erot lapsiperheiden kokemassa hyvinvoinnissa yllättävän systemaattisia

Suomalaiset ottivat 25 vuotta sitten kantaa EU-jäsenyyteen –  56,9 prosenttia äänesti "kyllä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.