Housut pysäyttivät poliisia paenneen miehen Porvoossa

Poliisia paenneen miehen matka päättyi nolosti Porvoossa sunnuntain vastaisena yönä. Mies oli ensin ajanut henkilöautollaan poliisia karkuun ja aiheuttanut useita vaaratilanteita, ja auton rikkouduttua mies oli jatkanut pakoaan jalan. Miehen housut kuitenkin estivät pakomatkan enää tätä pidemmälle.

Poliisipartio oli kiinnittänyt huomion Sibeliuksenbulevardilla epävarmasti ja hitaasti liikkuneeseen autoon. Pysäytysvalon jälkeen autoilija kuitenkin kiihdytti voimakkaasti ja lähti pakoon. Mies ajoi autoa pahimmillaan jopa satasta 40 km/t:n nopeusalueella.

Aleksanterinkadun sillalla auton pohja osui tienpintaan ja vasemmanpuoleiset renkaat reunakiveen. Renkaat rikkoutuivat ja mies joutui pysäyttämään auton Taidetehtaan kohdalle.

Autoa ajanut mies lähti juosten karkuun, mutta hänen housujensa kiinnitys aukesi. Mies kompuroi housuihinsa ja poliisi sai juoksemalla hänet kiinni.

Kuljettajaksi osoittautui ulkomaalainen, vailla vakituista osoitetta Suomessa oleskeleva yli 25-vuotias mies. Mies oli 1,66 promillen humalassa eikä hänellä ilmeisesti ollut ajokorttia lainkaan. Auton hän oli anastanut aiemmin illalla toisen auton avainta käyttäen.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Uusimmat

Kotimaa

Tänään saa liputtaa lapsen oikeuksille

Syksyn ylioppilaskokeiden tulokset julki tänään

Mies kuoli ulosajossa Ylivieskassa, auto törmäsi katto edellä isoon kuusenrunkoon

Käräjillä kuullaan tänään Aarnion ex-alaista – syyttäjän mukaan miehen olisi pitänyt huolehtia tietolähteiden kirjaamisesta

Tulli epäilee virolaisen nuuskan salakuljetusorganisaation kuljettaneen Suomeen 5  000 kiloa nuuskaa

Konneveden kirkkovaltuustossa tapahtui täydellinen muutos – Virtaset nousivat vaalivoittoon

Särkilammen maja Saarijärvellä aiotaan kunnostaa – kiinteistö tulee säätiöltä kaupungin omistukseen ja siirretään sitten yhdistykselle

Kyyjärven nuoret kävivät ahkerasti uurnilla – kirkkovaltuusto valittiin kolmen sopuvaalin jälkeen nyt äänestämällä

Kinnula vahvisti kärkipaikkaansa seurakuntavaalien aktiivisimpana koko maassa – Jyväskylä nousi isojen ykköseksi

Vikatikki Haapamäellä poltti rantasaunan maan tasalle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.