Housut pysäyttivät poliisia paenneen miehen Porvoossa

Poliisia paenneen miehen matka päättyi nolosti Porvoossa sunnuntain vastaisena yönä. Mies oli ensin ajanut henkilöautollaan poliisia karkuun ja aiheuttanut useita vaaratilanteita, ja auton rikkouduttua mies oli jatkanut pakoaan jalan. Miehen housut kuitenkin estivät pakomatkan enää tätä pidemmälle.

Poliisipartio oli kiinnittänyt huomion Sibeliuksenbulevardilla epävarmasti ja hitaasti liikkuneeseen autoon. Pysäytysvalon jälkeen autoilija kuitenkin kiihdytti voimakkaasti ja lähti pakoon. Mies ajoi autoa pahimmillaan jopa satasta 40 km/t:n nopeusalueella.

Aleksanterinkadun sillalla auton pohja osui tienpintaan ja vasemmanpuoleiset renkaat reunakiveen. Renkaat rikkoutuivat ja mies joutui pysäyttämään auton Taidetehtaan kohdalle.

Autoa ajanut mies lähti juosten karkuun, mutta hänen housujensa kiinnitys aukesi. Mies kompuroi housuihinsa ja poliisi sai juoksemalla hänet kiinni.

Kuljettajaksi osoittautui ulkomaalainen, vailla vakituista osoitetta Suomessa oleskeleva yli 25-vuotias mies. Mies oli 1,66 promillen humalassa eikä hänellä ilmeisesti ollut ajokorttia lainkaan. Auton hän oli anastanut aiemmin illalla toisen auton avainta käyttäen.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.