Huippupoliitikot esiintyvät lahkofirman nettivideossa

Viikonlopun puheenaiheeksi noussut Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi on työskennellyt myös maan johtavien poliitikkojen kanssa.

Yhtiö on tehnyt muun muassa työ- ja elinkeinoministeriön tilaaman nettivideon Ajatuksia aluekehittämisestä, jossa haastatellaan useita ministereitä ja muita politiikan johtohahmoja.

Videolla esiintyvät elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen (kesk.), viestintäministeri Suvi Linden (kok.), työministeri Anni Sinnemäki (vihr.), maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors (rkp.), kansanedustaja Rakel Hiltunen (sd.), kansanedustaja Toimi Kankaanniemi (krist.), kansanedustaja Martti Korhonen (vas.) ja europarlamentaarikko Timo Soini (perus.).

Helsingin Sanomien kuukausiliite kirjoitti eilen, että yhtiön taustalla on salainen uskonlahko. Lehden mukaan yritys menestyy hintakilpailuissa siksi, että sen palkkalistoilla työskentelee lahkon jäseniä, jotka tekevät puoli-ilmaista työtä. Eräs työntekijä kertoi tehneensä jopa 70-tuntisia työviikkoja.

Työoikeuden professori Kari-Pekka Tiitinen sanoi Nelosen uutisille, että jos tiedot pitävät paikkansa, on työaikalakia rikottu hyvin paljon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.