Huoltoasema järjesti lyhytkasvuisen Helmin, 7, synttäreille huippuyllätyksen: lempikarkit olivat käden ulottuvilla

Neste Jämsän Portti järjesti äidin toiveesta punaiset lakritsit niin alas, että päivänsankari saattoi helposti poimia niitä.

Kun jämsäläinen Helmi Pitkäniemi kävi Neste Jämsän Portin karkkihyllyllä 7-vuotissyntymäpäivänään, häntä odotti iloinen yllätys. Helmin lempikarkit, punaiset lakritsit, olivatkin ihan käden ulottuvilla eivätkä siellä ylhäällä missä yleensä, minne hän ei ylety.

– Oli iloinen yllätys. Sain niitä syntymäpäivän kunniaksi vielä vähän enemmän kuin yleensä, iloitsi Helmi.

Hänen muita lempikarkkejaan ovat muun muassa toffeekuutiot ja vadelmasydämet, mutta punainen lakritsi on ykkönen.

Aika jännä, että juuri syntymäpäivänä lakut olivatkin alempana. Helmin äiti Miia Pitkäniemi kertoo, mistä oli kyse.

– Helmi on lyhytkasvuinen. Kun käymme Hesessä syömässä niin lapset saavat valita molemmat muutaman irtokarkin välillä jälkkäriksi. Helmi alkoi syntymäpäiväänsä edeltävänä päivänä pohtia: "Äiti! Kun siellä Nesteellä on ne irtokarkit siinä telineessä, niin eikö ne vois olla matalammalla, että mäkin ylettyisin ite ottamaan...?", Pitkäniemi kertoi.

Siinä sitten vanhemmat pohtivat erilaisia tapoja toteuttaa Helmin toive – ja helpointahan oli tietenkin kysyä sitä Nesteen työntekijöiltä.

– Henkilökunta järjesti heti niin että näin tapahtui! He tekivät pienelle tytölle suuren ja lämpöisen eleen, jonka sekä Helmi että me vanhemmat muistamme loppuelämämme, Pitkäniemi kiittää.

Henkilökunta aina hyvällä tuulella

Hän kertoi, että Jämsän Nesteellä henkilökunta on aina hyvällä tuulella ja valmiina palvelemaan.

– Ainakaan koskaan ei ulospäin näy, että mikään harmittaisi, siellä ei ikinä kellään ole naama väärällään, Pitkäniemi kehaisi.

Koska Helmin vanhempien mielestä pienistäkin epäkohdista valitetaan herkästi ja kielteistä palautetta annetaan helposti, he halusivat jakaa saamansa hyvän palvelun kaikille. Neste Jämsän Portti laittoi lauantaina omalle Facebook-sivulleen äidin kiitoksen ja kuvan Helmistä poimimassa lempikarkkejaan. Tykkääjiä tuli parissa tunnissa lähes 400 ja kuvan alle on kertynyt jo paljon ilahtuneita kommentteja.

Helmi täytti seitsemän vuotta 8. maaliskuuta, kansainvälisenä naistenpäivänä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .