Huomio, Tourulasta keskustaan ajava – kiertotie on, sitä vain ei huomata

Jos ajat keskiviikkona, myöhemmin tällä viikolla tai seuraavan kolmen viikon aikana autolla Tourulan suunnasta kohti Jyväskylän keskustaa, kannattaa Kalevankadulle puikkelehtimisen sijasta käyttää kiertotietä – sellainen on, autoilijat vain eivät tahdo sitä huomata.

Havainto siitä, ettei kiertotietä älytä käyttää, tehtiin Vapaudenkadulla tiistaina. Tourulantien suunnasta tulevat, Vapaudenkadulta Kalevankadulle haluavat jäivät jonottamaan oikealle kääntymistään tietyömaan viereen risteykseen, vaikka koko ongelmakohdan olisi voinut ohittaa puikkaamalla Yrjönkadulle.

Vapaudenkadulta siis saa tällä hetkellä poikkeuksellisesti koukata Yrjönkadulle, vaikka normaalisti läpiajoa ei ole. Kiertotie otettiin käyttöön, kun tietyömaa sulki osan Kalevankadusta ja hidasti liikennettä.

Kalevankadulla tehdään kaukolämpöön liittyvää remonttia seuraavan kolmen viikon ajan.

Tietyön takia osa Yrjönkadun pysäköintipaikoista on väliaikaisesti pois käytöstä. Linja-autot ajatetaan Hannikaisenkadun, Urhonkadun ja Vapaudenkadun kautta. Myös kevyen liikenteen väylä heikinkadun ja Kalevankadun välillä on pois käytöstä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .