12 kuvaa: Tavalliset suomalaisnaiset heittivät kaikki vaatteet pois – "Rypyt ja arvet saavat näkyä"

Jyväskylän Huoneteatterin naiset kuvauttivat itsestään alastonkalenterin Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen hyväksi. Kalenteri liittyy viikonloppuna ensi-iltansa saavaan Kalenteritytöt-näytelmään, jonka hahmot niin ikään päättävät kuvata itsestään alastonkalenterin.

Kalenterissa esiintyy kaksitoista Huoneteatterin naista näyttelijöistä ohjaajaan ja maskeeraajaan. Kuvat on ottanut muuramelainen valokuvaaja Hanna-Kaisa Hämäläinen.

Hämäläisen mukaan kalenterista ei haluttu tehdä mitään hupailutuotetta.

– Jätimme hassuttelukuvat näytelmään. Me teimme sellaisen kalenterin, jossa nainen on sellaisenaan kuin hän sillä hetkellä sattuu olemaan, valokuvaaja sanoo.

– Yleensähän mainoksista käsitellään ihokarvatkin pois, mutta me emme lähteneet silottelemaan kuvia. Näissä kuvissa elämä saa näkyä, oli se sitten arpia tai ihon ryppyjä.

Huoneteatterin Kalenteritytöt tulee ensi-iltaan Laajiksen kesäteatterissa Jyväskylässä lauantaina. Ennakkonäytös on perjantaina.

Kalenteria myydään näytösten yhteydessä, ja sitä voi ostaa myös Huoneteatterin verkkosivuilta. Kalenterin tuotoilla tuetaan Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen vertaistukitoimintaa.

KSML.fi julkaisee ainoana tiedotusvälineenä kaikki kalenterin kuvat. Pääset selaamaan kuvia painamalla yläpuolella olevaa pääkuvaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .