Hurja tilanne liikenteessä: Rekan rengas irtosi kesken ajon ja törmäsi vastaan ajaneen auton keulaan Äänekoskella – kuva

Äänekoskella tapahtui keskiviikkona kello viiden jälkeen hurja onnettomuus, kun raskaan ajoneuvoyhdistelmän perävaunusta irtosi eturengas.

Päivystävä palomestari Tuomas Juuti kertoo, että irronnut rengas osui vastaan ajaneen henkilöauton keulaan.

– Auton keula painui täysin kasaan. Onneksi kuljettajalla oli turvavyö ja turvatyynyt laukesivat, eikä hänelle käynyt kuinkaan, Juuti sanoo.

Onnettomuus tapahtui Äänekoskentiellä puoli kilometriä Äänekosken paloasemalta Suolahden suuntaan. Alueella on viidenkympin rajoitus. Henkilöautossa ei ollut naiskuljettajan lisäksi muita.

Tietä siivottiin öljystä ja romusta hetken aikaa.

– Onni onnettomuudessa, ettei tämä sattunut isolla tiellä kahdeksankympin vauhdissa. Henkilöauto oli aika uusi ja turvavälineet toimivat niin kuin pitääkin, Juuti sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tältä näyttää Jyväskylän Tuomiojärvellä sijaitseva Lehtisaari kolme vuotta tulipalon jälkeen – Katso tuoreet kuvat "kaupunkilaisten kesämökistä"

Seitsemän prosenttia homoaviopareista vihitty kirkollisesti – Tutkijat pitävät osuutta isona: "Jokainen vihkiminen vastoin ohjeistusta"

Oliko Jari Aarnio huumeita Suomeen järjestellyt Pasilan mies? Hovioikeus antaa tuomionsa tänään aamupäivällä

Osa naisista jättää kohdunkaulan syöpäseulonnat väliin Keski-Suomessa – "Nuoremmilla ikäluokilla ei ehkä ole samalla tavalla huolta omasta terveydestä"

Puhemies Vanhanen: Munuaiskasvainten syy oli syöpä, hoidettu leikkaamalla

Ilmastoministeri Mikkonen pitkän aikavälin tavoitteesta: Tärkeintä saada yhteisymmärrys 2050 tavoitteesta, 2030 joutuu odottamaan

Uusi hätäkeskusjärjestelmä kutsuu helikopterin paikalle aiempaa herkemmin – potilaita lääkärikopteri kohtaa harvemmin

Viitasaarelta löytyy erikoinen ja kiehtova veistospuisto – sunnuntaina Tuulensuun puiston veistoksia esitellään ja keskustellaan yhteisöllisyydestä

Karstulassa voit olla entisajan lapsi – Satusivellin -tapahtuma huipentuu torstaina Kruukkilassa

Toivottavasti viikonloppuna tuulee – Keitele Regatta starttaa Äänekoskelta ja maali on Viitasaarella

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.