Hurja video Monte Carlon rallista – Rovanperä rysäytti Sunisen auton perään

Törmäys Teemu Sunisen autoon pilasi Kalle Rovanperän kisan Monte Carlon rallin ensimmäisellä erikoiskokeella. Rovanperä ajoi tieltä ulos ajaneen Sunisen Fordin perään ja jyväskyläläisen Skodasta hajosi kaksi rengasta ja konepellin kiinnitys petti.

– Se oli sellainen eri oikea mutka, josta luisuimme leveäksi. Yritin katsoa onko siinä jäätä ennen kuin jarrutimme tiukkaan vasempaan. Mutka oli liukas ja menimme ulos samassa paikassa kuin Teemu. Kovaa koetin tulla, joten yritystä toki oli, Rovanperä kertoi tiedotteessa.

Jäinen mutka oli yllättänyt aiemmin Sunisen, joka oli ajanut Fordinsa nokka edellä ojaan. Koska autoa ei oltu saatu katsojienkaan avustuksella pois paikalta, törmäsi Rovanperä autoon ajettuaan ulos samassa paikassa.

– Siinä kohdassa ei ollut varoitusta. Osuimme auton keulalla Sunisen auton perään. Molemmat renkaat vasemmalta puolelta olivat rikki, joten vaihdoimme ne, Rovanperä kertoi tiedotteessa.

Rovanperä jatkaa rallia lauantaina, mutta mahdollisuudet hyville sijoituksille menivät ensimmäisen erikoiskokeen kolariin. Rovanperä on jäänyt kärjestä lähes 15 minuuttia.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .