Hurja yö Punkalaitumella: epäilty ajoi päin poliisia, toinen suistui takaa-ajossa ojaan

Punkalaitumella Pirkanmaalla oli perjantaina aamuyöllä kello 4–5 kaksi peräkkäistä hurjaa takaa-ajoa, joissa rytisi niin poliisien kuin epäiltyjenkin autojen pellit. Hurjista tilanteista selvittiin kuitenkin ilman vakavia henkilövahinkoja.

Molempien takaa-ajojen epäillään liittyvän aiemmin yöllä Huittisissa tehtyyn varkauteen katsastusasemalle ja Punkalaitumella tehtyyn apteekkimurtoon. Punkalaitumella oli yöllä suuri poliisioperaatio, johon osallistui partioita Sisä-Suomen, hämeen ja Lounais-Suomen poliisilaitosten alueilta.

Poliisi yritti ensin pysäyttää ajoneuvoa, jonka epäiltiin liittyvän murtoihin. Kuljettaja lähti autolla karkuun, ja seuranneessa takaa-ajossa epäilty ajoi kovalla vauhdilla päin pysäyttävän poliisiauton vasenta takakulmaa. Tilanteesta selvittiin lievillä henkilövahingoilla, mutta ajoneuvot vaurioituivat ajokelvottomiksi.

Pysäytettävästä autosta kiinniotettua miestä epäillään muun muassa osallisuudesta Huittisten varkauteen ja Punkalaitumen apteekkivarkauteen. Poliisi yhytti Punkalaitumella myös toisen auton, jonka epäillään liittyvän apteekkimurtoon. Myös se pakeni poliisia, mutta auto suistui tieltä lyhyen takaa-ajon jälkeen.

Poliisi otti suistuneesta autosta kiinni miehen ja naisen, joita epäillään apteekkimurrosta ja joiden käyttämä ajoneuvokin oli varastettu Tästä ulosajosta selvittiin kokonaan ilman henkilövahinkoja.

Poliisi etsii tapahtumiin liittyen vielä muitakin henkilöitä ja epäilee, että kokonaisuuteen liittyy useita eri rikosasioita. Asian tutkinta kestänee useita viikkoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.