Iäkäs nainen ryöstettiin roskienvientireissullaan Porvoossa

Iäkäs, yli 80-vuotias nainen ryöstettiin Porvoossa perjantaina iltapäivällä. Poliisin mukaan nainen lähti asunnostaan viemään roskia, kun kolme englantia puhuvaa naista lähti hänen peräänsä. Naiset kiinnittivät uhrin huomion sanomalla muutaman kerran englanninkielisen sairaalaa tarkoittavan sanan hospital.

Tämän jälkeen varkaat anastivat korun uhrin kaulasta siten, että kaksi piti uhrin käsivarsista kiinni ja kolmas repi korun kaulasta. Korun saatuaan naiset poistuivat lähistöllä odottavaan autoon, jossa oli mieskuljettaja odottamassa. Yksityiskohtaisia tuntomerkkejä ryöstäjistä tai pakoautosta ei toistaiseksi ole. Poliisi haravoi lähiympäristöä ryöstön jälkeen usean poliisipartion voimin, mutta tekijöitä ei löydetty.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Mänttä-Vilppulan kohutun lentokenttähankkeen sopimus herättää paljon kysymyksiä: "Ei tunnu olevan oikein päätä eikä häntää"

Kohu Mänttä-Vilppulan rakennushankkeesta ei näytä hätkäyttävän Tahkolla ja Luumäellä – "Ei ole ilmennyt mitään sellaista, mistä pitäisi olla huolestunut"

Kommentti: Repimisestä rakentamiseen

Kyyjärveläisen Ilpo Sääksjärven elämä on muuttumassa irtisanomisen seurauksena – "Olen miettinyt, millä tavalla työnantaja valitsee irtisanottavat"

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan Saarijärvellä – kuljettajaa ei löydetty

Yön uutiskooste: Oslossa ylipistosairaalan työntekijällä on todettu koronavirustartunta, Wall Streetilla heikoin viikko sitten vuoden 2008 finanssikriisin

Opettajankoulutukseen hakeville on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteinen soveltuvuuskoe – “Sukupuoli ei ole arviointikriteeri”

Ajatustyössä täytyy osata sanoa ei – keskitytkö oikeisiin asioihin?

Tiesitkö, että ilman karkauspäivää talvi osuisi ennen pitkää heinäkuulle? – Säynätsalolainen Hanne Hytönen täyttää tänään sekä 36 että 9 vuotta

Uutissuomalainen: Kaksi viidestä kannattaa alaikäisten turvapaikanhakijoiden ottamista Kreikan pakolaisleireiltä – kolmasosa vastustaa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.