IL: Sairas lapsi oksensi huoltoaseman vessan lattialle Äänekoskella – vanhemmille lasku

Vanhemmille annettiin 30 euron lasku heidän 6-vuotiaan poikansa oksennettua huoltoaseman vessaan Äänekoskella, uutisoi Iltalehti.

Lehden haastattelemat vanhemmat kertovat vessaan pissille menneen lapsensa alkaneen voida pahoin. Kun kaikki oksennukset eivät olleet osuneet pönttöön, vaan eritettä oli mennyt myös lattialle ja seinille, olivat vanhemmat ilmoittaneet vahingosta huoltamon myyjälle.

Vanhemmat kertovat lehdessä myyjän kuitanneen asian olevan kunnossa, mutta perheen päästyä istumaan pöytään oli toinen myyjä tullut kertomaan, että oksennuksen siivous on ällöttävää ja se maksaa 30 euroa.

Lehden mukaan myyjä oli listannut oksennusten hintoja perheelle siten, että lasten oksennus kustantaa 30 euroa ja esimerkiksi krapulaoksennus lähtee 80 eurosta.

Kotakennääntien Nesteen yrittäjä vahvisti lehdelle oksennushinnaston, pahoitteli tapahtunutta ja lupasi selvittää asian palattuaan lomamatkalta.

Perheen äiti kertoo Iltalehdelle ymmärtävänsä alan käytännön, jossa asiakasta voidaan laskuttaa siivouksesta, mutta huomioi kyseessä olleen lapsen. Hän myös sanoo, että olisi siivonnut sotkun itse, jos olisi ymmärtänyt, että tapahtuneesta laskutetaan.

Iltalehden mukaan ravintola-alalla on yleistä kysyä asiakkaalta haluaako hän siivota aiheuttamansa sotkut vai maksaako siivoamisesta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .