IS: Huutokauppakeisari kertoo julkisuuden varjopuolista: "Kyllä siinä itku pääsee"

Ilta-Sanomien mukaan Uuraisilta kotoisin oleva huutokauppakeisari Aki Palsanmäki kertoo, että julkisuus on tuonut mukanaan myös varjopuolia. Hän kertoo muun muassa välttävänsä jo internetin keskustelupalstojen lukemista.

Palsanmäki kertoo, että etenkin perjantai- ja lauantai-iltaisin puheluihin he eivät Heli-vaimonsa kanssa enää vastaa.

– Siellä joku känninen örisijä rupeaa kiroilemaan päin naamaa, että mikä luulet olevasi, Palsanmäki kertoi IS:lle aiemmin.

Yllätyksenä ei tule myöskään se, että keskustelupalstoilla viestit voivat toisinaan olla jopa hyvin räävittömiä. Ihmiset unohtavat saman tien tavat kohdella toista ihmistä, kun internet aukeaa ja viestejä pääsee kirjoittamaan nimimerkin takaa.

– Kyllä itku pääsee, jos vähän aikaa lukee niitä haukkuviestejä. Mutta ihan turha on kenenkään enää kirjoittaa, en mene niitä enää katsomaan, Palsanmäki sanoo Ilta-Sanomille.

Pääasiassa Palsanmäkien saama julkisuus on kuitenkin positiivista. Kauppa kulkee, töitä tarjotaan lisää eikä huutokaupattavia tavaroita tarvitse enää kerjätä myyntiin, IS kertoo.

– Olen ylpeä siitä, että ihmiset tykkäävät meistä ja meidän ohjelmasta, haluavat pyytää nimmareita ja fanikuvia, Palsanmäki iloitsee.

Palsanmäki voitti tammikuussa Venlan viime vuoden parhaana esiintyjänä. Huutokauppakeisarin kolmas tuotantokausi käynnistyi tällä viikolla ja Nelonen ilmoitti katsojaluvut nähtyään tekevänsä myös neljännen kauden.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Huutokauppakeisari räjäytti katsojaluvut – Sarja saa jatkoa

Huutokauppakeisari palkittiin Venlalla – Onnea Aki!