Ihmisiä evakuoidaan kerrostalosta Jyväskylässä – palo on sammutettu

Palokunta on sammuttanut Jyväskylän Lehtorannantiellä aamuyöllä havaitun tulipalon. Päivystävä palopäällikkö Juha Saario kertoi klo 6.45 Keskisuomalaiselle, että palo on sammutettu ja tilanne saatu hallintaan. Kohteen jälkisammutus on yhä meneillään.

Kerrostalosta on kuitenkin evakuoitu savun vuoksi 10 henkeä ja evakuointi jatkuu edelleen. Kukaan ei ole tiettävästi loukkaantunut.

Palokunta paikallisti palopesäkkeen sähköpääkeskukseen. Saarion mukaan poliisi tutkii yhdessä palokunnan kanssa syttymissyytä.

Hätäkeskus antoi tiistaiaamuna puoli kuuden jälkeen hälytyksen, jossa kohde määriteltiin suureksi rakennuspaloksi. Kyseessä on Kuokkalan sillan kupeessa sijaitseva kerrostalo, jossa on paljon asukkaita. Paikalle lähti 11 palokunnan yksikköä.

Päivystävä palomestari kertoi Keskisuomalaiselle hieman ennen kello kuutta, että kohteessa on savua porraskäytävässä ja palokunta selvittää tilannetta. STT:n mukaan asukkaita oli paennut parvekkeelle.

Talo sijaitsee alueella, jossa on tapahtunut viime kuukausina ainakin kaksi paloa, joita on epäilty tahallaan sytytetyiksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.