Ihmiskaupasta tuomittu kaksikko sai tuomiot törkeästä petoksesta

Oikeuden mukaan tuomitut huijasivat akaalaiselta mieheltä yhteensä yli 70 000 euroa.

Turun hovioikeus on tuominnut törkeästä petoksesta isän ja tyttären, jotka ovat aiemmin saaneet tuomion nuoren naisen pitämisestä vankina yli neljän vuoden ajan.

Oikeuden mukaan tuomitut huijasivat akaalaiselta mieheltä yhteensä yli 70 000 euroa vuosina 2009–2014. Tekoon osallistui myös nainen, joka ei ollut mukana toisessa rikoksessa.

Hovioikeus lievensi isän törkeän petostuomion vuodesta puoleen vuoteen ja tyttären tuomion yhdeksästä kuukaudesta neljään ja puoleen. Toinen nainen sai kolme kuukautta ehdollista petoksesta.

Isä ja tytär saivat aiemmin tuomiot muun muassa ihmiskaupasta. Turun hovioikeus tuomitsi viime toukokuussa isän vankeuteen viideksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ja tyttären neljäksi vuodeksi. Uhriksi joutunut nainen synnytti miehelle useita lapsia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Valtiovarainministeriön tuore budjettiehdotus julkaistaan

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.